2020 İlkbahar Sezonunda Yayına Başlayacak 30 Anime
Nisan ayında yayınlanmaya başlayacak 2020 ilkbahar animeleri ile listeler güncellensin..

1. Kaguya-sama wa Kokurasetai?: Tensai-tachi no Renai Zunousen

https://www.youtube.com/watch?v=vpvLosQnGIA

Stüdyo: A-1 Pictures

Kategori: Komedi, Romantik, Okul, Psikolojik, Seinen

Yayın Tarihi: 11 Nisan 2020

Konu: Kaguya-sama: Love is War serisinin ikinci sezonudur.

2. Fruits Basket 2. Sezon

Stüdyo: TMS Entertainment

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Romantik, Dram, Komedi, Shoujo, Doğaüstü Güçler

Yayın Tarihi: 7 Nisan 2020

Konu: Tohru Honda, Shigure'nin evinde birinci yılını doldurmuştur. Artık sadece Yuki ve Kyou ile değil, Souma ailesinin her biri ile daha derin ilişkilleri vardır ve uğursuz lanetlerinin gerçek doğasını merak etmektedir. Doğru olanı seçmek önceden belirlenmiş kadere mi bağlıdır?

3. Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Kan

Stüdyo: feel.

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Romantik, Dram, Komedi, Okul

Yayın Tarihi: 10 Nisan 2020

Konu: Serinin üçüncü sezonudur.

4. Sword Art Online Alicization War of Underworld Part 2

https://www.youtube.com/watch?v=c73jgYsW-rk&feature=emb_logo

Stüdyo: A-1 Pictures

Kategori: Aksiyon, Oyun, Macera, Romantik, Fantastik

Yayın Tarihi: 26 Nisan 2020

Konu: Sword Art Online: Alicization'ın ikinci bölümüdür.

5. Shokugeki no Souma: Gou no Sara

Shokugeki no Souma: Gou no Sara

Stüdyo: J.C. Staff

Kategori: Ecchi, Okul, Shounen

Yayın Tarihi: 11 Nisan 2020

Konu: Shokugeki no Souma serisinin beşinci sezonudur.

6. Kami no Tou (Tower of God)

Stüdyo: Telecom Animation Film

Kategori: Aksiyon, Macera, Gizem, Dram, Fantastik

Yayın Tarihi: 1 Nisan 2020

Konu: Yirmi Beşinci Bam ve yakın arkadaşı Rachel hayatlarının çoğunu muazzam büyük ve gizemli bir kulede hapsolmuş olarak geçirmiştir. Rachel kuleye girdiğinde, Bam da kapıyı açmayı başarabilmektedir ve en yakın arkadaşını bulmaya çalışırken bu kulenin her katında zorluklarla mücadele etmektedir.

7. Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame ni wa Shudan wo Erandeiraremasen 2. Sezon

Stüdyo: Ajia-Do

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Fantastik

Yayın Tarihi: 5 Nisan 2020

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

8. Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta...

Stüdyo: Silver Link.

Kategori: Komedi, Dram, Romantik, Fantastik, Okul

Yayın Tarihi: 5 Nisan 2020

Konu: Bir dükün tek kızı olan sekiz yaşındaki Katarina Claes, hayatını barışçıl ve sorunsuz bir şekilde yaşamaktayken, kafasını bir kayaya çarpar ve aslında dükün kızı olmadığını hatırlar.  Bir otaku olan Katarina, en sevdiği otome oyunu Fortune Lover'ı oynadığı akşamın sabahında okula giderken ölmüştür. Mevcut çevrenin garip bir şekilde tanıdık geldiğini farkettikten sonra şok olur: Fortune Lover dünyasında kötü kadın karakter olarak reenkarne olmuştur. Katarina oyunu kötü durumlardan kaçınarak bitirmeye çalışmaya karar verir çünkü oyunun kötü karakteri genelde ya ölmekte ya da sürgüne gönderilmektedir. Ama bir kötünün iyi bir sona ulaşması acaba mümkün müdür?

9. No Guns Life 2. Sezon

No Guns Life 2. Sezon

Stüdyo: Madhouse

Kategori: Aksiyon, Bilimkurgu, Seinen

Yayın Tarihi: 10 Nisan 2020

Konu: No Guns Life animesinin ikinci sezonudur.

10. Nami yo Kiitekure

Stüdyo: Sunrise

Kategori: Komedi, Romantik, Dram, Seinen

Yayın Tarihi: 3 Nisan 2020

Konu: Olayın yaşandığı yer Sapporo, Hokkaido. Kahramanımız Minare Koda, kırık kalbinin kederini, bir gece içerken tanıştığı radyo istasyonu çalışanına anlatır. Ertesi gün, zavallı serzenişlerinin ses kaydı MRS radyosunun canlı yayınındadır. Minare öfke içinde radyo istasyonunda soluğu alır fakat MRS'nin müdürü tarafından aldatılarak bir canlı yayında doğaçlama olarak içini dökmeye ikna olur.  Sadece bir kayıtla, Minare'nin hayatının birçok eksantrik yönü, radyo dünyasının derinliklerine doğru çekilmeye başlar.

11. Kingdom 3. Sezon

Stüdyo: Studio Signpost

Kategori: Aksiyon, Askeri, Tarihi, Seinen

Yayın Tarihi: 6 Nisan 2020

Konu: Kingdom serisinin üçüncü sezonudur.

12. BNA

Stüdyo: Trigger

Kategori: Fantastik

Yayın Tarihi: 9 Nisan 2020

Konu: BNA, yüzyıllar boyunca karanlıkta yaşadıktan sonra insansı hayvanların varlığının ortaya çıktığı 21. yüzyılda geçmektedir. Bir gün, Michiru adlı bir lise öğrencisi tanuki insana dönüşür. Anima şehrine taşındıktan sonra tanıştığı kurt Ogami Shiro ile birlikte neden bir hayvana dönüştüğünü araştırırken, daha da garip olaylarla karşılaşacaktır.

13. Yesterday wo Utatte

Stüdyo: Doga Kobo

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Dram, Romantik, Seinen

Yayın Tarihi: 5 Nisan 2020

Konu: Hayattan fazla bir beklentisi bulunmayan Rikuo Uozumi, üniversiteden sonra bir markette işe başlar.  Eski sınıf arkadaşları ve evcil hayvanı kuzgun olan sıradışı Haru Nonaka'nın hayatına girmesiyle olaysız geçen günleri son bulacaktır.

14. Kakushigoto

Stüdyo: Ajia-Do

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Komedi, Shounen

Yayın Tarihi: 2 Nisan 2020

Konu: Kakushigoto; argo ve kaba mangalara imza atan Kakushi Goto'nun, bunu kızı Hime'den saklamaya çalışmasını konu alıyor. Bir baba-kız, sevgi ve kahkaha hikayesi.

15. Appare-Ranman!

Stüdyo: P.A. Works

Kategori: Tarihi

Yayın Tarihi: 10 Nisan 2020

Konu: 19. yüzyılın sonlarında, parlak ama sosyal açıdan beceriksiz bir mühendis olan Sorano  Appare ve bilge ama korkak samuray Isshiki Kosame, tuhaf talihsizlikler sonucu kendilerini denizde drift yaparken bulurlar. Meteliksiz ikili, Trans-Amerika Wild Yarışı ödülünü kazanarak Japonya'ya geri dönmenin peşindedir.  Los Angeles'tan başlayıp New York'ta biten bu vahşi yarışta, ürettikleri buharlı araba ile çılgın rakipleri haydutlar, kanun kaçaklarına karşı müthiş bir mücadele onları beklemektedir.

16. Tsugu Tsugumomo

Stüdyo: Zero-G

Kategori: Aksiyon, Komedi, Doğaüstü Güçler, Ecchi, Okul, Seinen

Yayın Tarihi: 5 Nisan 2020

Konu: Tsugumomo'nun ikinci sezonudur.

17. Hachi-nan tte, Sore wa Nai deshou!

Stüdyo: Synergy SP, Shin-Ei Animation

Kategori: Aksiyon, Fantastik

Yayın Tarihi: 2 Nisan 2020

Konu: Katı bir şirkette çalışan 25 yaşındaki Shingo Ichinomiya, ertesi günün yoğun çalışma temposunu düşünürken uyuyakalır. Uyandığında bilmediği bir odada, kendini vücudu ve aklı ele geçirilmiş olarak 6 yaşında bir çocuk bedeninde bulur. Bir süre sonra çocuğun anılarından, çocuğun başka bir ülkenin fakir ama asil bir ailesinin en küçük çocuğu olarak doğduğunu öğrenir. İdari becerisi olmadığından ailesinin sahip olduğu geniş araziyi yönetmekte zorlanmaktadır. Neyse ki, çok nadir bir yetenek olan büyü yeteneği ile kutsanmıştır. Fakat yeteneği ailesine refah yerine felaket getirmiştir. Bu, acımasız dünyada kendi yolunu çizmeye çalışan çocuk Wendelin Von Benno Baumeister'in hikayesidir.

18. Arte

Stüdyo: Seven Arcs

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Tarihi, Dram, Romantik, Seinen

Yayın Tarihi: 4 Nisan 2020

Konu: Arte, 16. yüzyıl Rönesans döneminde Floransa'da aristokrat bir ailede doğmuştur. Bir kadının sanatçı olmasının düşünülemediği bu çağda, Arte sanata duyduğu aşkla, aristokrat yaşam tarzını bir kenara atmaya hazırdır.

19. Jashin-chan Dropkick'

Stüdyo: -

Kategori: Komedi, Doğaüstü Güçler

Yayın Tarihi: 6 Nisan 2020

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

20. Fugou Keiji: Balance:Unlimited

https://www.youtube.com/watch?v=8CEWMx9AQ-k

Stüdyo: CloverWorks

Kategori: Gizem

Yayın Tarihi: Nisan 2020

Konu: Olağanüstü varlıklı bir dedektif olan Daisuke Kanbe, Büyükşehir Polis Departmanı için sorunlara neden olanların gönderildiği Modern Suç Önleme Merkezine atanır. Burada Daisuke, Haru Katou ile ortak olur. Haru, paranın her şey olmadığına inandığından Daisuke'nin maddi yollarını reddeder. Zorlu ve gizemli olaylar karşısında iki dedektifin birlikte çalışması kaçınılmazdır.

21. Shironeko Project: Zero Chronicle

Stüdyo: Project No.9

Kategori: Aksiyon, Macera, Büyü, Fantastik

Yayın Tarihi: 6 Nisan 2020

Konu: Çok sayıda adadan oluşan bir dünyada, Astora Adası'ndan genç bir kahraman, maceracı Kyle ile karşılaşır ve onun keşif gezisine katılır. Yolda gizemli kız İris ve konuşan beyaz bir kedi ile tanışırlar, birlikte isle'nin harabelerinde uçan bir ada keşfederler.  Kyle oradaki karanlık tarafından yutulur ve geride kalanlar Kyle'in kaybolmadan önce bahsettiği yedi 'Büyük Rune'u bulmak için dünyanın uçlarına gitmeye karar verir.

22. Gleipnir

Stüdyo: Pine Jam

Kategori: Aksiyon, Gizem, Doğaüstü Güçler, Ecchi, Seinen

Yayın Tarihi: Nisan 2020

Konu: Kagaya Shuuichi, sıkıcı küçük bir kasabada yaşayan sıradan bir liselidir. Güzel sınıf arkadaşı depo yangınında mahsur kaldığında, gizemli bir gücü olduğunu keşfeder: büyük bir tabanca ve sırtında bir fermuar ile tüylü bir köpeğe dönüşebilmektedir. Kızı kurtaran Shuuichi, sırrını onunla paylaşır. Fakat Kurea ailesini öldüren kızı aramaktadır ve ne kadar onur kırıcı olduğunu umursamadan bu görevde Shuuichi'yi kullanmak istemektedir.

23. Tamayomi

Stüdyo: Studio A-CAT

Kategori: Spor, Okul

Yayın Tarihi: Nisan 2020

Konu: Hikaye, pitcher (atıcı) Yomi Takeda'yı konu alıyor. Orta okuldaki beysbol klübünde Yomi'nin efsanevi atışını yakalayabilen biri olmadağı için bir yere varamıyordu. Yomi beysbolu bıraktı ve ortaokuldan mezun olarak Shin Koshigaya Lisesi'ne girdi. Yeni okulunda çocukluk arkadaşı Tamaki Yamazaki ile tekrar buluştu. Tamaki, Yomi'nin tüm gücü ile attığı topu bile yakalayacak kadar yetenekliydi. Artık kızlar birbirlerine küçükken verdikleri sözleri gerçekleştirerek yeniden beysbol yollarında birlikte yürüyecekler.

24. Listeners

Stüdyo: MAPPA

Kategori: Bilimkugu, Müzik

Yayın Tarihi: 4 Nisan 2020

Konu: Müzik kavramının var olmadığı bir dünyada; bir genç, vücudunda ses giriş jakı bulunan gizemli kız Myuu ile karşılaşır ve Rock müziğine unutulmaz bir yolculuk başlar.

25. Kitsutsuki Tanteidokoro

Stüdyo: LIDENFILMS

Kategori: Gizem, Tarihi

Yayın Tarihi: 13 Nisan 2020

Konu: Asakusa Juunikai binasının 12. katında bir hayalet görülür. Gezi notlarını içeren bir gazete makalesi; ailesinin geçimini sağlamak için özel bir dedektiflik bürosu işleten Takuboku Ishikawa ve yardımcısı Kyosuke Kindaichi'yi davayı çözmek için bir araya getirir.

26. Houkago Teibou Nisshi

Stüdyo: Doga Kobo

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Komedi, Okul, Seinen

Yayın Tarihi: 7 Nisan 2020

Konu: Birinci sınıf öğrencisi Hina Tsurugi, iç mekan aktiviteleri yapmayı tercih etmektedir. Yakın zamanda bir sahil kasabasına taşınır, onu 'Teibou' kulübüne katılmaya ve balık tutmaya davet eden eski okul arkadaşı Kuroiwa ile başı derttedir. Acaba Hina'nın lise hayatı nasıl gelişecektir?

27. Shachou, Battle no Jikan Desu!

Stüdyo: C2C

Kategori: Aksiyon, Macera, Fantastik

Yayın Tarihi: 5 Nisan 2020

Konu: Alternatif bir dünyada, oyuncuların maceracıları eğitmek için başkan olarak davrandığı stratejik rol yapma oyununu konu alır. Maceracılar eğitimden sonra zindanlara canavarlarla savaşmak için  gönderillir.

28. Yu☆Gi☆Oh: Sevens

Stüdyo: Bridge

Kategori: Aksiyon, Oyun, Fantastik, Shounen

Yayın Tarihi: 4 Nisan 2020

Konu: Anime serisinin 20. yıldönümü için yayınlanacaktır.

29. Major 2nd 2. Sezon

Stüdyo: OLM

Kategori: Spor, Komedi, Dram, Shounen

Yayın Tarihi: 4 Nisan 2020

Konu: Major 2'nin ikinci sezonudur.

30. Olympia Kyklos

Stüdyo: -

Kategori: Komedi, Tarihi, Yaşamdan Kesitler, Seinen

Yayın Tarihi: Nisan 2020

Konu: Antik Roma'da spor ve yarışmalardan hoşlanmayan çekingen ve nazik bir vazo ressamı olan Demetrios, köyünü kurtarmak için bir oyun bulmalı ve komşu kasabanın belediye başkanıyla rekabet etmelidir. Atölyesi dışında büyük bir vazo içinde saklanırken bir yıldırım çarpması ile 1964 Tokyo Yaz Olimpiyatları'na ışınlanır.

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları