Yeni Pocket Monster Animesi 17 Kasım'da Prömiyer Yapacak
Daiki Yamashita yeni kahraman Gō'yu seslendiriyor.

【公式】新アニメ「ポケットモンスター」 特別映像

https://www.youtube.com/watch?v=bcLScW_4RpU

Pokémon Sun&Moon animesinin son bölümü Pazar günü, Pocket Monster adlı Pokémon franchise'deki yeni anime serisi için daha fazla ayrıntıyı ortaya çıkardı. Başlık, orijinal 1997 Pokémon TV animesi ile aynı olacak.

Yeni seri iki ana kahramana sahip olacak: Satoshi (Ash) ve yeni karakter Gō. Gō'nun ortağı, Pokémon Sword ve Pokémon Shield oyunlarından başlangıç Pokémon Hibunny (Scorbunny). Daiki Yamashita, Gō karakterini seslendiriyor. Gō 10 yaşında ve hayali tüm Pokémon'ları yakalamak.

Image

Yeni anime 17 Kasım günü  "genişletilmiş canlı yayın özel" olarak TV Tokyo ve diğer kanallarda yayımlanacak.

Aşağıdaki görseldeki yazı: “Hayaller ve macera! Pokémon dünyasına doğru! Hadi gidelim!”

Image

Daiki Tomiyasu (Pokémon Sun&Moon), OLM'de ana yönetmen olarak görev yapıyor ve Maki Odaira (Pokémon Sun&Moon bölüm yönetmeni) animeyi yönetiyor. Kunihiko Yuyama danışman, Shoji Yonemura seri yapımından sorumlu ve Shūhei Yasuda karakterleri tasarlıyor. Yuki Hayashi müzikleri besteliyor ve Masafumi Mima ses yönetmeni olarak görev yapıyor. Senaryo yazarları: Reiko Yoshida, Shoji Yonemura, Deko Akao, Jun'ichi Fujisaku, Michihiro Tsuchiya, Touko Machida, Yuka Miyata, Aya Matsui, Atsuhiro Tomioka ve Akemi Omode.

Yeni seri, Kanto'dan Galar bölgesine kadar şimdiye kadar franchise kapsamındaki tüm bölgeleri kapsayacak.

Pokémon Sun&Moon animesi Kasım 2016'da TV Tokyo ve diğer kanallarda prömiyer yapmıştı.

Pokémon Sword ve Pokémon Shield Nintendo Switch role-play oyunları 15 Kasım'da Switch için dünya çapında satışa sunulacak.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları