Yeni Fruits Basket Animesinin Görseli NY Times Square'de Görüldü
Fruits Basket animesinin yeni versiyonunun görseli New York Times Square'de dev reklam ekranında yayınlandı!

Fruits Basket için açılmış olan resmi Twitter hesabı bir gönderi paylaştı:

"Fruits Basket's teaser visual in Times Square! Have you seen it? Well if not, here's the picture! The whole world is looking forward to the show in 2019!"

(Fruits Basket'in yeni görseli Times Square'da! Gördünüz mü? Eğer görmediyseniz, işte fotoğrafı! Tüm dünya 2019'daki geri dönüşü bekliyor!)

               Image

Natsuki Takaya, orijinal Fruits Basket'in yapımcısı ve yenisinin de danışmanı, resmi hesabın altına kendi hesabından İngilizce yanıt verdi: 

"Woooow……!!! I was moved……, I was so moved and so I cried. Thank you everyone for everything!" 

(Wow! Dans ettim... dans ettim ve ağladım. Her şey için teşekküler!)

Investopedia'ya göre bu renklam yerini bir yıllığına kiralamak 1.1-4 milyon $ tutmakta. NYC: The Official Guide buranın dünyanın en yoğun turizm yerlerinden biri olduğu için yılda yaklaşık 50 milyon insanın burayı ziyaret ettiğini söylüyor.

              Image

Anime 2019'da Japonya'da gösterime girecek ve Funimation da bölümleri canlı olarak FunimationNow'da yayınlayacak. Anime her ne kadar 2001'deki versiyonuyla aynı olsa da yeni animedi görevli ekip tamamen değişmiş durumda. 

Takaya mangayı ilk 1998-2006 yıllarında Hakusensha'nın Hana to Yume dergisinde yayımlamıştır. Tokyopop mangayı 2004-2009 yıllarında İngilizce yayımlamıştır.

Konusuna gelecek olursak:

Aile trajedisinden sonra Tohtu Honda'nın hayatı alt üst olur fakat cesur liseli kızımız Tohru, hayatının iplerini eline alır ve harekete geçer...bir çadırın içine taşınır! Fakat ne yazık ki yeni evi gizemli Sohma Klanı'nın özel sahasına girmektedir ve bunun açığa çıkması da pek uzun sürmemiştir. Neyse ki Sohma ailesi kızımızı yanlarına alır fakat gelin görün ki bu ailenin değişik bir gizemi var: eğer onlara karşı cinsten biri dokunursa Çin burçlarındaki hayvana dönüşmektedirler!

               Image

Daha fazla bilgi için şuraya tıklayın^^

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları