2019'da Ekranları Süsleyecek Yeni Fruits Basket TV Animesinden Haberler Var
Manaka Iwami, Nobunaga Shimazaki, Yūma Uchida ve Yūichi Nakamura TMS Entertainment tarafından yaratılan yeni serinin yıldızları arasında.

Funimation, Natsuki Takaya'nın Fruits Basket mangasından yeni bir uyarlamanın geleceğini, TV Tokyo ve Funimation servisi olan FunimationNow'da 2019'da yayınlanacağını duyurdu. Funimation ayrıca home video haklarını da satın alacağını ve yeni animenin manganın hikayesine tamamen sadık kalacağını da hayranlarına sözlerine ekledi. Ayrıca yeni hikayenin adı Fruits Basket Zenpen yani "hikayenin tümü" olarak açıklandı.

Image

Image

Yeni anime için yukarıdaki ana görseller paylaşılışırken kadronun da tamamen başka isimlerden olduğu bilgisi geçildi. İşte yeni animenin yepyeni ekibi: 

Manaka Iwami (Tsuki ga Kirei - Aira Miyamoto, Tada Never Falls in Love - Teresa Wagner) Tohru Honda rolünde,

Nobunaga Shimazaki (Waiting in the Summer - Kaito, Date A Live - Shido Itsuka, Scum's Wish - Mugi) Yuki Sohma rolünde,

Yūma Uchida (Macross Delta - Hayate Immelmann, Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans - Ein Dalton, Banana Fish - Ash Lynx) Kyo Sohma rolünde,

Yūichi Nakamura (Fairy Tail - Gray Fullbuster, JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind - Bruno Bucciarati) Shigure Sohma rolünde.

Yoshihide Ibata (Pikaia!!, FLCL Progressive) anime TMS Entertainment'ta yönetecek. Taku Kishimoto (Silver Spoon, Haikyu!!, 91 Days, Hanebad!) senaryoyu yazacak. Masaru Shindou (Macross Delta, My Teen Romantic Comedy SNAFU) karakter tasarımlarını üstlenecek.  Mangaka Takaya da yönetici olarak kadroda yer alacak. 

Funimation'a bir demeç de veren mangaka mangaya sadık kalan ekibe sonsuz teşekkür ederken çizimlerinin daha modernleştirilmesi talebini de es geçmemiş.

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları