TV Anime IDOLiSH7'ın 2. Sezonu Geliyor
1. Live "Road to Infinity" konser etkinliğinde, IDOLiSH7 TV animesini ikinci bir sezonunun geleceği açıklandı.

 TROYCA anime stüdyosu ikinci sezon için geri dönecektir.

IDOLiSH7 oyununun ilk iki bölümünde yer alan şarkılar, 26 Eylül'de çıkacak olan bir koleksiyon albümünde de olacaktır.

IDOLiSH7 TV animesinin ilk iki bölümü, Japonya'da 79 tiyatroda yayınlandı ve 3 Kasım'da da Japonya'da yayınlanmaya başladı. Crunchyroll, aynı gün dünya çapında Asya dışındaki bölgelere bölümleri yayınlamaya başladı. İlk iki bölüm 18 Kasım'da Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Anime NYC'de gösterildi. İlk iki bölüm daha sonra 1 Ocak'ta saat 20.00'de Tokyo MX'de gösterildi. 

Crunchyroll seriyi şu şekilde anlatmaktadır:

Bir grup hevesli idol Takanashi Productions'ta toplanır ve şirketin geleceği ile emanet edilirler. Yeni tanışan bu yedi kişi, tamamen farklı kişilikleri temsil etmektedir. Bununla birlikte, her birinin kendilerine haz bir çekicilikleri vardır ve idol olarak bilinmeyen potansiyellere sahiptirler. Bir grup kurarak, "IDOLiSH7" olarak bir araya getirilirler. Büyüleyici bir biçimde parlayan dans formları sayesinde sonunda sahnede insanların kalplerini büyülemeye başlarlar. Bu görkemli ama bir o kadar da acımasız olan bu dünyada, kalplerinde ve hayallerinde zirveyi hedeflemektedirler!


Makoto Bessho (Shangri-La, Armitage: Dual-Matrix) TROYCA'da animeyi yönetmektedir. Ayumi Sekine (Makura no Danshi, Fate/Grand Order: First Order) senaryodan sorumludur. Kazumi Fukagawa (Inari Kon Kon, GLASSLIP) Arina Tanemura'nın orjinal karakter tasarımlarını animasyona uyarlıyor. Ei Aoki (Fate/Zero, Aldnoah.Zero) supervisor olarak çalısmaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları