Türkanime TV E-Dergi'nin 2. Sayısı Çıktı!
Eylül 2017 sayısında neler yok ki?!. Sonbaharın geldiğinin hissedildiği sayfaları okumayı unutmayın!

Eylül'ün gelmesiyle birlikte yeni sezona giriş yapan sektörün ilgi çeken yapımlarını, ne kadar zaman geçse de eskimeyen eserlerini sizlerle paylaştığımız bu sayımızda; Berkay Oruç’un kaleme aldığı Elfen Lied anime incelemesini, animeler için müziğin kullanım alanlarının analinizi, kötüden iyiye doğru sıralanmış Final Fantasy oyunlarını ve One Piece terminolojisini keyifle okuyacaksınız. 

Musa Şahin’in incelemiş olduğu Kakegurui ve Hajime no İppo mangalarını hemen okuma listelerinize ekleyecek ve Melisa’nın tanıttığı Märchen Mädchen animesinin yayın tarihi olan 2018’i iple çekeceksiniz. Serpil Şahin’in ‘isekai’ yapımla rbu kadar popüler olmadan önce de var olan animeleri yazdığı nostaljik yazısının yanısıra sonbaharda izlenmesi gereken yeni sekiz adet animesini de okuyacaksınız.

Sevgili ekip arkadaşlarımızın özenerek hazırladığı içerikler ve bu içeriklerin hakkını veren tasarımlarla sizleri başbaşa bırakmadan önce bu sayıdan da büyük keyif almanızı diliyoruz! Proje sorumlularımız Turhan Eşit ve Halil Karahan'a sonsuz teşekkürler. 

Türkanime TV e-dergiyi şu linkten okuyabilirsiniz. 

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları