Tokyo Ghoul:re Sezon 2 İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Marvelous, Pazartesi günü Sui Ishida'nın Tokyo Ghoul:re adlı mangasına dayanan TV animenin ikinci sezonu için yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

2. sezon 9 Ekim saat 11.00'de Tokyo MX'de prömiyer yapacaktır. Ayrıca daha sonra Sun TV, TV Aichi, TV Q Kyuushuu ve BS11 kanallarında da yayınlanacaktır.

PV:

Funimation, bu sonbaharda FunimationNow'dan 2. sezonu yayınlayacaktır.


Odahiro Watanabe (Soul Buster, Super Lovers 2, Valkyrie Drive: Mermaid) Shuhei Morita'nın Pierrota'daki yerini yönetmen olarak almıştır. Pierrot+ animasyon prodüksiyonundan sorumludur. Chūji Mikasano senaryoları yazmaya geri dönüyor. Atsuko Nakajima (Ranma ½, You're Under Arrest, Haven't You Heard? I'm Sakamoto) Kazuhiro Miwa'nın yerini karakter tasarımcısı olarak alıyor. Ling Tosite Sigure'dan TK, OP tema şarkısı "katharsis"i gerçekleştirmekte ve österreich grubu ED tema şarkısı "Rakuen no Kimi" (You of Paradise)'i gerçekleştirmektedir.

İlk sezon, 3 Nisan'da başlamış ve 12 bölüm yayınlamıştır. Funimation seriyi İngilizce altyazılı olarak yayınlamıştır. Şirket ayrıca, dokuzuncu bölümün iki haftalık gecikmesi dışındaki bütün bölümleri Japonya ile aynı anda yayınlamıştır.


Sui Ishida, 2011'den 2014'e kadar Shueisha'nın Weekly Young Jump dergisinde Tokyo Ghoul'u seri hale getirdi ve şimdi Tokyo Ghoul:re serisi ile devam etmektedir. Shueisha, manganın 15'inci cildini 19 Mart'ta yayınladı ve Temmuz'un 19'unda 16'ncı cildi yayınlayacaktır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları