Tokyo Ghoul:re Animesinin Ekim'de 2. Sezonu Geliyor
Shueisha'nın Young Jump dergisinin bu yılki 28. sayısında, Sui Ishida'nın Tokyo Ghoul:re adlı mangasının TV anime uyarlamasının Ekim ayında ikinci bir sezonunun geleceğini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta derginin bir önceki sayısında, bir sonraki sayıda manga için "büyük bir duyuru"nun yapılacağı duyurulmuştur.

Anime, 3 Nisan'da prömiyerini yaptı ve ilk sezon 12 bölüm olarak listelendi. Funimation, seriyi İngilizce altyazılı olarak yayınlamaktadır. 

Viz Media, Tokyo Ghoul:re manga serisini yayınlıyor ve ilk cildi şu şekilde anlatmaktadır:

Haise Sasaki, Qs Squad'a nasıl seçkin bir dedektif olunacağını öğretmek üzere görevlendirildi, ancak onun görevi, öğrencilerinin sıkıntılı kişilikleri ve Ghoul güçlerinin belirsiz özelliklerini kavramaya çalışmalarıyla karmaşık bir hal alır. Onları bir takım olarak bir araya getirebilecek mi, yoksa Qs Squad'ın ilk görevi sonuncu mu olacak?

Odahiro Watanabe (Soul Buster, Super Lovers 2, Valkyrie Drive: Mermaid) Shuhei Morita'nın Pierrota'daki yerini yönetmen olarak almıştır. Pierrot+ animasyon prodüksiyonundan sorumludur. Chūji Mikasano senaryoları yazmaya geri dönüyor. Atsuko Nakajima (Ranma ½, You're Under Arrest, Haven't You Heard? I'm Sakamoto) Kazuhiro Miwa'nın yerini karakter tasarımcısı olarak alıyor. Üç üyelik Cö shu Nie grubu OP tema şarkısı "asphyxia"yı seslendiriyor. Rock grubu Ziyoou-vachi ED tema sarkısı "Half"ı seslendiriyor.

Sui Ishida, 2011'den 2014'e kadar Shueisha'nın Weekly Young Jump dergisinde Tokyo Ghoul'u seri hale getirdi ve şimdi Tokyo Ghoul:re serisi ile devam etmektedir. Shueisha, manganın 15'inci cildini 19 Mart'ta yayınladı ve Temmuz'un 19'unda 16'ncı cildi yayınlayacaktır.

Viz Media, daha önce orijinal Tokyo Ghoul mangasının 14 ciltlik bölümünü İngilizce olarak yayınlamıştır. İki manga serisi, dünya çapında yaklaşık olarak 35 milyon kopyaya sahiptir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları