The Tatami Galaxy Romanı 16 Yıl Sonra Geri Dönüyor
Makoto Ueda'nın Summer Time Machine Blues sahne oyunundan ilham alan yazar Tomohiko Morimi'nin devam romanı Tatami Time Machine Blues, 29 Temmuz'da yayınlanacak.

2004'te yayınlanan orjinal romanın yaratıcısı Tomohiko Morimi, The Tatami Galaxy'nin (Yojouhan Shinwa Taikei) 16 yıl aradan sonra geri döneceğini duyurdu. Yayınevi Kadokawa, 29 Temmuz'da Japonya'da yayınlanacak olan Yojō-Han Time Machine Blues'un, Kadobun web dergisinde ilk bölümünün 44 sayfalık bir önizlemesini sunuyor.

Orijinal konsepti Makoto Ueda'ya ait olan Yojō-Han Time Machine Blues (Tatami Time Machine Blues) devam romanında yazar Tomohiko Morimi, Ueda'nın Summer Time Machine Blues sahne oyunundan ilham almış. Tatami Galaxy kapak tasarımcısı Yusuke Nakamura, devam romanında yine karakter ve kapak tasarımcısı olarak karşımıza çıkıyor. (aşağıda)

Tatami Time Machine Blues romanının hikayesi ise şöyle; Watashi'nin baş belası arkadaşı Ozu, öğrencilerin kaldığı apartmanın tek klimasının kumandasını yaz ortasında suya düşürür ve de kırar. Öğrenciler, yazın geri kalanını klimasız nasıl geçireceklerini düşünürler ve Akashi ile plan yaparlar. 25 yaşında tipsiz bir erkek öğrenci zaman makinesi ile gelecekten gelir ve Watashi uzaktan kumandanın kırılmasını önlemek için geçmişe gider.

Yojouhan Shinwa Taikei (The Tatami Galaxy), 2010 yılında Masaaki Yuasa yönetmenliğinde animeye uyarlanmıştı. Her anime sever için mutlak bir zorunluluk olan animenin izleme linkini de buraya bırakalım.

Tatami Time Machine Blues


Kaynak: Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları