The King of Fighters For Girls Oyunu Bahara Ötelendi
Bir turnuva için hazırlanan dövüşçüler ve kadın bir yönetici...

 turThe King of Fighters for Girls'ün resmi Twitter hesabından, SNK Corporation ve Victor Entertainment'ın spinoff akıllı telefon oyununun daha iyi bir ürün haline gelmesini arzu ettiklerinden yaz döneminden sonbahar dönemine ötlendiği duyuruldu. 

Image

Oyun kadınlara yönelik bir oyun; aşk macerasına dayanan otome oyunlarından biri. kuren oyunun ana çizeri. Oyun bedava olacak, ancak oyun içi satın almalar mevcut. Proje, multimedia bir proje olarak planlanıyor. 

Oyunun hikayesinde, oyuncu karakter hem işini hem evini aynı anda kaybeder. The King of Fighters turnuvasında dövüşenler için açılmış bir mekanda yöneticili olarak bir iş bulur. 

The King of Fighters dövüş oyununun en son franchise'ı, The King of Fighters XIV, Japonya ve Batı'ya Ağustos 2016'da satışa çıktı. PC versiyonu da Temmuz 2017'de raflardaki yerini aldı. SNK ayrıca The King of Fighters '97 Global Match'i PlayStation 4, PlayStation Vita ve PC için 2018 Nisan'da piyasata çıkardı. SNK The King of Fighters XV oyunun üzerinde çalışıyor hala.



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları