The Hidden Dungeon Only I Can Enter Light Noveli TV Anime Oluyor
Kodansha Cuma günü yaptığı açıklamada, Meguru Seto'nun The Hidden Dungeon Only I Can Enter (Ore Dake Haireru Kakushi Dungeon ~Kossori Kitaete Sekai Saikyō) adlı light novel serisinin TV animeye uyarlanacağını duyurdu.

Kodansha ayrıca animenin kadrosunu ve görselini yayınladı:

Kenta Onishi (My Roommate is a Cat, Clockwork Planet) animeyi Okuruto Noboru'dan (ChōJigen Game Neptune The Animation: Nepu no Natsuyasumi) yönetmenliğini yapmaktadır. Kenta Ihara (Saga of Tanya the Evil, Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious, Shachibato! President, It'sTime for Battle!) senaristlik ve Yuya Uetake (My Roommate is a Cat, The Rising of The Shield Hero) karakter tasarımcılığını yapmaktadır.


Seven Seas Entertainment, hem light novelleri hem de Tomoyuki Hino'nun manga uyarlamalarını lisanslamıştır. Seven Seas Entertainment, hikayeyi şu şekilde anlatmaktadır:

Noir, ilk işine bile başlamadan iptal olan bir iş teklifi dışında adına çok az şey yapmış ikinci dereceden bir asilin oğludur. Yine de nadir bir özelliği vardır: bu beceriyi kullanmak ona her ne kadar korkunç bir baş ağrısı verse de,ulu bir bilgeye danışma yeteneğine sahiptir! Gelecekte onu neler beklediği hakkında hiçbir fikri olmadan, kendisini ileriye taşıyacak bir tavsiye uğruna bilgeye danışır ve nadir yaratıklar ve büyülü eşyalarla dolu gizli bir zindana yönlendirilir. Noir, kaderini değiştirecek kadar güçlü olana kadar deneyim ve zenginlik toplayarak eğitilecektir.

Seto, hikayeyi Ocak 2017'de "Shōsetsuka ni Narō" (Let's Be Novelist)  web sitesinde serileştirmeye başlamıştır ve hala devam etmektedir. Kodansha, aynı yılın Ağustos ayında light novelin ilk cildini yayınlamıştır ve bu yılın Mart ayında beşinci cildi yayınlamıştır. Hino'nun manga uyarlaması 2018'de Kodansha'nın Monthly Shonen Sirius dergisinin Suiyōbino Sirius web sitesinde yayınlamaya başlamıştır. Kodansha Cuma günü manganın dördüncü cildini yayınlamıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları