Stravaganza'nın Akihito Tomi'si Denizlerin Dibindeki Günahkarı Anlatacak
Manga Ekim'de Harta'da başlıyor ve merfolk halkına yoğunlaşıyor.

Kadokawa'nın Harta dergisinin 77. sayısında Akihito Tomi'nin Ekim sayısında yeni bir mangaya başlayacağını duyurdu: Abyss Azure no Zainin (Sinner in the seabed -deniz dibindeki günahkar- veya "The Sinner of the Azure Abyss"). Dergi, manganın hikayesini şöyle anlatıyor: Denizin 4000 metre derinliklerinde insanlarla temas halinde olması yasaklanan merfolk topluluğu vardır. Bu topluluk denizi kirleten yüzey sakinlerini küçümsemektedir. Ancak Jō adında bir deniz kızı bir insanla güçlerini birleştirmeye zorlandığı bir olaya karışır. 

Image

Tomi, Stravaganza - The Queen in the Iron Mask (Stravaganza: Isai no Hime) mangasına (yukarıda) Enterbrain's Fellows! (sonrasında adı Harta olacak) dergisinde 2012'de yayımlanmaya başladı ve seri, Haziran 2017'de sona erdi. Kadokawa 7 ciltlik derlemeyi Ağustos 2018'de piyasaya çıkardı. Tomi, Stravaganza: Isai no Hime Gaiden isimli mini spinoff seriyi Ekim 2017'de yayımladı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları