Stand My Heroes Animesi Yeni Tanıtım Videosu ve Görseli Paylaşıldı
Telefon oyunundan uyarlanan anime Ekim ayında yayınmaya başlayacak.

Stand My Heroes: Piece of Truth Animesi resmi web sitesi, sinemalarda gösterilmek üzere hazırlanan tanıtım videosunu paylaştı.  Sitede ayrıca yeni bir görsel de yayınlandı.

Kadın oyuncular için tasarlanan otome puzzle oyunu, modern Tokyo’da geçiyor.  İlaçlara bağışıklı özel bir vücuda sahip ana karakter;  Sağlık, Çalışma ve Refah Bakanlığı bünyesinde bulunan “Matori” isimli narkotik kontrol ünitesinde çalışmaya başlar. Burada farklı görevler için ekip oluşturmak üzere araştırmacılar, idoller, yazarlar, dahi lise öğrencileri, üst düzey tasarımcılar, uşaklar, yeraltı doktorları gibi farklı uğraşları olan modern ikemen kahramanları araştırır.

Animeyi M. S. C'den Hideyo Yamamoto (Strike the Blood, The Prince of Tennis II OVA vs. Genius 10, Code: Realize -Guardian of Rebirth-) yönetecek ve Sayaka Harada (STARMYU, Code: Realize -Guardian of Rebirth-) senaryodan sorumlu. Hajime Aida senaryo gözetmeni olarak duyuruldu. Karakter tasarımları Yuki Takayama (Code: Realize -Guardian of Rebirth-) tarafından yapılırken, müzikleri fox capture plan üstlenecek.

Oyun 2016’da piyasaya sürüldüğünden beri 1 milyonun üzerinde indirilme sayısına ulaştı.

Kaynak: ann aracılığıyla Stand My Heroes Animesi resmi web sitesi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları