Seven Deadly Sins: Cursed By Light Anime Filmi 2 Temmuz'da Prömiyer Yapıyor
Nakaba Suzuki'nin orijinal hikayesi devam eden TV animesinden sonraki zaman diliminde geçiyor.

The Seven Deadly Sins serisinin yepyeni orijinal anime filmi The Seven Deadly Sins: Cursed By Light’ın (Nanatsu no Taizai: Hikari ni Norowareshi Mono-tachi) resmi web sitesi, Salı günü film için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Tanıtım videosunda filmin gösterim tarihinin 2 Temmuz olduğu açıklandı. Site ayrıca “Elveda, Seven Deadly Sins” yazan yeni bir görsel paylaştı.

Film manganın yazarı Nakaba Suzuki tarafından yazılan tamamen yeni bir hikayeyi bizlere sunuyor. Bu hikaye The Seven Deadly Sins:Dragon’s Judgement animesinden sonraki zaman diliminde geçiyor.

Serinin yeni televizyon animesi The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgment (Nanatsu noTaizai: Fundo no Shinpan) Japonya’da TV Tokyo kanalında 6 Ocak’ta prömieryapmıştı. Netflix animeyi 2021 de yayınlayacak. Seri eski prömier tarihi olan Ekim ayından Ocak ayına korona virüs salgını (COVID-19) yüzünden ertelenmişti

Serinin ilk 24 bölümlük televizyon animesi 2014 ve 2015’te yayınlandı. Netflix daha sonra diziyi hem İngilizce hem de Japonca seslendirmeyle yayınladı. The Seven Deadly Sins -Signs of Holy War- dört bölümlük bir seri televizyona özel olarak 2016 yılında yayınlandı. Netflix, diziyi Şubat 2017’de yayınlamaya başladı. The Seven Deadly Sins: Revival of The Commondments, ikinci televizyon animesi, Ocak 2018’de prömiyer yaptı, Netflix seriyi 2018 Ekim’de yayınlamaya başladı. Anime filmi The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky Ağustos 2018’de Japonya'da gösterime girdi.

Seven Deadly Sins: Imperial Wrath of The Gods (Nanatsuno Taizai: Kamigami no Gekirin), serinin üçüncü anime serisi, 2019 Ekim ayında prömiyer yaptı, Mart 2020'de tamamlandı. Netflix seriyi Ağustos 2020’de yayınlamaya başladı.

Nakaba Suzuki The Seven Deadly Sins mangası ilk kez Kodansha’nın Weekly Shonen Magazine’de 2012 yılında yayınlamaya başladı, Mart 2020’de tamamladı. Kodansha manganın 41. ve son ciltini Mayıs 2020’de yayınladı. Kodansha Comics mangayı İngilizce olarak hem dijital hem de ciltli olarak yayınlıyor.

Suzuki, The Seven Deadly Sins mangasının devamı niteliğindeki The Seven Deadly Sins: Four Knights of The Apocalypse’i (Mokushirokuno Yon-kishi) 27 Ocak’ta Weekly Shonen Magazine’de piyasaya sürdü.

Kaynak : ANN

Anilist = https://anilist.co/user/MehmetCelep/animelist Osu! = https://osu.ppy.sh/users/15275585 League of Legends = https://tr.op.gg/summoner/userName=Hz+Thresh Discord = Hz Mehmet Celep#7476

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları