Seitokai Yakuindomo Mangasının 19. Cildi Yeni Bir Animeyle Beraber Gelecek
Serinin 18. cildi cuma günü basıldı.

Hodogaya, Yokohama'daki Comic Buster kitap dükkanı perşembe günü Tozen Ujiie'nin komedi mangasının 18. cildinin resmini twitter üzerinden paylaştı. Resim Seitokai Yakuindomo'nun 19. cildinin sınırlı sayıda olacak olan özel versiyonunun yeni anime DVD'si ile geleceğini açıkladı. Cild 17 Eylül 2020'de satışa sunulacak. 

GoHands'den Hiromitsu Kanazawa animeyi yönetmek için geri dönüyor ve senaryoyunun kontrolünden sorumlu olacak. Makoto Furuta animasyon yönetmeni ve karakter tasarımcılığını tekrar üstlenecek. Yūya Mori müzikleri besteleyecek ve King Recordings müziğin yapımcılığını yapacak. 

Seslendirmenler Shintarō Asanuma, Satomi Satou, Yōko Hikasa, Sayuri Yahagi, Asami Shimoda ve Satomi Araiare serideki rolleri Takatoshi Tsuda, Aria Shichijō, Shino Amakusa, Suzu Hagimura, Kotomi Tsuda, ve Ranko Hata olarak geri dönüyor.

Serinin konusu ;

Tsuda Takatoshi, evine yakın olan liseye yazılan ve yeni başlayacak bir öğrencidir.Kayıt olduğu Ousai Akademisi sadece kızlara eğitim vermekte ve bu yıl karma eğitime geçmiştir.Erkeklerin %5 olduğu bu okula ilk adımını attığı an da öğrenci kurulundan 3 farklı kızla tanışır.Öğrenci kurulu başkanı onu da kurula istediğini söylerek kayıdını yapar. Takatoshi, kızlar tarafından sürüklenirken yeni bir şey fark eder.Kızlar daha erkeklere alışamamış ve utanma duyguları değişik olarak davranmaktadırlar.Bu 3 kız, hayatına birden dalmış ve tatlı bir şekilde karıştırmaya başlamıştır.

Seri bundan önce iki televizyon anime serisine, OVA ve manga ile birlikte verilen birkaç DVD'ye ilham kaynağı oldu. Manganın anime filmi uyarlaması Ocal 2017'de Japonya'da vizyona girdi ve Japonya'nın sıralamalarında iki hafta arka arkaya bir numarada kaldı. 

Manganın 12, 13, 14, 15, 16, 17 ve 18. ciltleri de anime DVD'leri ile birlikte satışa sunulmuştu.


Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları