Seishun Buta Yarou Serisinin Yeni Filmi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Seishun Buta Yarou wa Odekake Sister no Yume wo Minai isimli anime filmi 23 Haziran'da Japonyada vizyona girecek.

AnimeJapan 2023'teki Aniplex standında, Seishun Buta Yarou wa Odekake Sister no Yume wo Minai anime filminin görseli ve tanıtım videosu yayınlandı. Film, Japonya'da 23 Haziran'da vizyona girecek.

 

アニメ「青春ブタ野郎はおでかけシスターの夢を見ない」予告第1弾|6月23日(金)公開

Filmin konusu:

Yorucu bir Aralık ayının ardından Sakuta, lisedeki ikinci yılının sonuna yaklaşıyor. Mai, üçüncü sınıf öğrencisi olduğu için mezuniyetten önce birlikte geçirebilecekleri fazla zamanları kalmadı. Bu sırada kız kardeşi Kaede, yavaş ama istikrarlı bir şekilde, yeniden dışarıya çıkmayı göze alıyor. Sonunda dışarıya alışmaya başlamışken şimdiye kadarki en iddialı hedefine karar verdi: abisinin lisesine gitmek! Sakuta, bunun Kaede için ne kadar zor olacağını herkesten iyi biliyor ve kız kardeşini elinden geldiğince desteklemeye hazır. Ancak bunun, kız kardeşi için en iyisi olup olmadığından emin değil... veya kız kardeşinin gerçekten ne istediğinden...

(Yen Press)

Orijinal Eser: Kamoshida Hajime
Orijinal Karakter Tasarımı: Keiji Mizoguchi
Yönetmen: Soichi Masui
Kompozisyon/Senaryo: Masahiro Yokotani
Karakter tasarımı: Satomi Tamura
Yapım: CloverWorks

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai TV animesi, 2018 yılında 13 bölüm olarak yayınlanmıştı. TV animesi, orijinal romanın ilk 5 cildinden uyarlanmıştı. Daha sonrasında animenin devamı niteliğinde 2019 yılında vizyona giren Seishun Buta Yarou wa Yumemiru Shoujo no Yume wo Minai anime filmi ise 6. ve 7. ciltlerinden uyarlanmıştı. Yeni film ise romanın 8. cildinden uyarlanacak. Romanın 12. cildi 9 Aralık 2022'de yayınlandı.

Kaynak:

AnimeJapan 2023 canlı yayını

Yen Press

natalie

twitter duyurusu 1

twitter duyurusu 2

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

1 comment

CuteSpace
This comment contains spoilers. Click here if you want to read.

Beklemek zor olucak

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

Disqus Yorumları