SAO Alternative: Gun Gale Online'nın Prömiyeri Nisan'da
Anime ekibi, Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online için Nisan ayını açıkladı.

Yakın zamanda yayınlanacak ve kitlesi tarafından büyük bir sabırsızlıkla beklenen animenin yapım ekibi gala tarihinin Nisan olacağını açıkladı. 

Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online ilk kez 3. SAO serisi (Sword Art Online -Alicization) ile birlikte Ekim ayında duyurulmuştu. Bu seri, Keiichi Sigsawa tarafından yazılan spin-off light novel'e dayanıyor. 

Seri, 1.83 cm boyu olan, güvensiz ve beceriksiz üniversite öğrencisi Karen Kohiruimaki'yi hikaye eder. Gerçek dünyada hayli uzun olan kızımız Gun Gale Online dünyasında Llenn adı ile yer alır ve kısa, sevimli, pembeler içerisinde bir avatara sahiptir. Karşısına güzeller güzeli ve arkadaş canlısı Pitohui çıkar. Pitohui, Llenn'e Bullets of Bullets turnuvasının Battle Royale varyasyonu olan "Squad Jam"e katılması için baskı yapmaya başlar. 

Yakında başlayacak animenin ana oyuncuları da şöyle:

Tomori Kusunoki, Llenn rolünde,
Yoko Hikasa, Pitohui rolünde,
Kazuyuki Okitsu, M rolünde,
Chinatsu Akasaki, Fukaziroh rolünde.


kaynak: animelab

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları