Runway de Waratte Animesinden Yeni Tanıtım Videosu Geldi
Ocak 2020'de yayınlanması planalanan animenin oyuncu kadrosuna; Ai Kayano, Yui Ishikawa, Hibiku Yamamura ve Hikaru Akao dahil oldu.

Kotoba Inoya'nın Runway de Waratte (Smile Down the Runway) isimli mangasından uyarlanan animenin resmi sitesi kadroya dahil olan isimleri açıkladı ve  birde tanıtıcı bir video paylaştı. Video Kokoro Hasegawa karakterini izleyiciye tanıtıyor.

Runway de Waratte, 14 Aralık'ta Japonya’daki United Cinemas Toyosu sinemalarında özel gösterime girecek ve düzenlenen organizasyonda oyuncular ile bir söyleşi gerçekleştirilecek . Anime, 10 Ocak 2020'de Animeism programlama bloğunda MBS, TBS ve BS-TBS'de prömiyer yapacak.

Runway de Waratte tanıtım videosu

Ai Kayano: Kokoro Hasegawa, Yui Ishikawa: Honoka Tsumura, Hibiku Yamamura: Aoi Tsumura, Hikaru Akao: Ichika Tsumura (soldan sağa)

        

Daha önce açıklanan ana karakterler; Yumiri Hanamori: Chiyuki Fujito, Natsuki Hanae: Ikuto Tsumura (soldan sağa)

                                       

ÖZET

Chiyuki Fujito'nun bir hayali vardır: Paris Collection modellerinden biri olmak. Tek engel ise; onun fazlasıyla kısa olmasıdır. Çevresindeki herkes sürekli kısalığını hatırlatsa da, o bu hayalinden vazgeçecek değil! Fakir bir aileden gelen sınıf arkadaşı, Ikuto Tsumura'nın da bir hayali vardır: bir moda tasarımcısı olmak. Bir gün Chiyuki, Ikuto'nun 'muhtemelen imkansız' diye hayallerinden vazgeçmesinin ne kadar saçma olduğunu fark etmesini sağlar. Bu hikaye, tüm engellere rağmen yürekten inanarak, hayallerinin peşinden koşan iki arkadaşın hikayesidir. 

          

Nobuyoshi Nagayama (Happy Sugar Life, My Girlfriend is Shobitch, Are You Lost?)  Ezo'la (Happy Sugar Life, Are You Lost?) stüdyolarında yönetmenliğini üstlenirken,Touko Machida (A Centaur's Life, Lucky Star) senaryosunda ve Misaki Kaneko (Fruits Basket'in ve Classroom of the Elite'in animasyon direktörü) karakter tasarımında karşımıza çıkıyor.  Ayrıca açılış şarkısı 'Lion', Ami Sakaguchi tarafından seslendiriliyor.

Weekly Shōnen Magazine'nin 2017 Mayıs'ında yayınlanmaya başlayan manga Inoya'nın ilk çalışması.  Kodansha; manganın 12. cildini 17 Eylül 2019'da yayınladı ve ayrıca 3 Eylül'de manganın dijital versiyonunu da yayınlamaya başladı.


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları