Romantik Komedi Mangası Horimiya Anime Oluyor
Romantik komedi severler, hedefiniz Ocak 2021.

Daisuke Hagiwara'nın sevilen Horimiya mangasının animeye uyarlanacağı yeni açılan resmi web sitesinden duyuruldu. 2021 kış sezonunda yayına başlaması planlanan animenin, oyuncu kadrosu ve prodüksiyon ekibi listesi ile birlikte ana görseli de yayınlandı. Haruka Tomatsu (Tonari no Kaibutsu-kun, Cross Game) ve Kouki Uchiyama (Devilman: Crybaby, Haikyuu!!) sırasıyla Kyouko Hori ve Izumi Miyamura karakterlerini canlandırıyor.



Horimiya Prodüksiyon Ekibi:

  • Stüdyo: Clover Works (Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai)
  • Yönetmen: Masashi İshihama (Persona 5 the Animation, Shinsekai yori)
  • Senaryo: Takao Yoshioka (Working!!, Kishuku Gakkou no Juliet)
  • Karakter Tasarımı: Haruko İizuka (Inu x Boku SS, Little Busters!)
  • Müzik: Masaru Yokoyama (Shigatsu wa Kimi no Uso)


Mangayı İngilizce olarak yayınlayan Yen Press, Horimiya'nın hikayesini şöyle açıklıyor: İlk bakışta hoppa bir liseli kız gibi görünen ultra popüler Hori-san; aslında sade, pragmatik ve aile odaklı bir karakter. Öte yandan, ortalama ve kasvetli bir görünüşe sahip, gözlüklü otaku Miyamura-kun; aslında  kötü çocuk çizgisine sahip, piercing ve dövmelerle kaplı çekici bir genç adam. Şans eseri, Hori ve Miyamura'nın yolları okul dışında kesişir ve birbirlerinin hiç ummadıkları yönlerini keşfederler. İlerleyen arkadaşlıkları ile birlikte eğlenceli ve tatlı bir romantik okul hikayesi de böylece başalamış olur.



HERO'nun, 2007'de çıkış yapan Hori-san to Miyamura-kun orijinal mangasının spin-off serisi olarak piyasaya sürülen Hagiwara'nın Horimiya mangası, 2011'de Monthly G Fantasy dergisinde yayına başlamıştı. Manganın derlenmiş 15. cildi 11 Eylül 2020'de yayınlandı. Orijinal manga Hori-san to Miyamura-kun'un önceki yıllarda yayınlanmış dört OVA bölümü bulunuyor.


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları