Psycho-Pass SS Üçlemesinin Son Filminin Tanıtımı Kapanış Jeneriğinin Remix Versiyonu ile Yayınlandı
Üçleminin son filmi Mart ayının 8'in yayınlanıcak

Psycho-Pass animesinin resmi sitesi Psycho-Pass SS (Psycho-Pass: Sinners of the System) üçlemesinin üçüncü filminin tanıtımını Salı gününden itibaren yayınlamaya başladı. Tanıtım videosunda, ilk televizyon serisinde Masayuki Nakano'nun (Boom Boom Satellites) kapanış jenerik şarkısı "Namae no nai Kaibutsu"nun (İsimsiz Canavar) remix versiyonu kullanılmakta.

Üçünçü film Psycho-Pass: Sinners of the System Case.3 Onshū no Kanata ni ____ (In the Realm Beyond Is ____) Japonyada Martın 8'inde vizyona girecek. Naoyoshi Shiotani, Makoto Fukami'nun senaryosu ile yine yönetmenliği üstleniyor.

İlk film Psycho-Pass: Sinners of the System Case.1 Tsumi to Batsu (Suç ve Ceza) Japonya'da Ocak 25'te vizyona girmişti ve gişe sıralamsında 7. sıraya kadar çıkmıştı. Ryō Yoshigami'nun senaryosunu yazdığı filmin yönetmenliğini Naoyoshi Shiotani yapmıştı. İkinici film Psycho-Pass: Sinners of the System Case.2 First Guardian (İlk Gardiyan) ise Japonya'da Şubat ayının 15'inde vizyona girecek. Yine Shiotani'nin yönettiği filmin senaryosunu Makoto Fukami tarafından yazıldı.

Filmler Japonya'da 4DX ve MX4D ile birlikte 4D olarak gösterime girecek. Japonya'da filmin herhangi bir gösterimine katılanlar, karakter tasarımcısı Naoyuki Onda'nın karakter görsellerini içeren bir image board'u hediye olarak alabilecek.

Production I.G üçlemenin animasyonunu, TOHO dağıtımını üstlenmiş durumda.

Masayuki Nakano (Boom Boom Satellites) her bir filmin kapanış jeneriğini yaptığı gibi hem de tüm üçlemenin tanıtım müziği remixlemiş oldu. Tüm üçlemenin tanıtım müziği "Abnormalize", Case.1'in kapanış jeneriği "Fallen", Case.2'nin kapanış jeneriği "All Alone With You", Case.3'ün kapanış jeneriği "Namae no nai Kaibutsu".

Orjinal Psycho-Pass animesi 2012 yılında prömiyer yapmış ve 22 bölüm olarak yayınlanmıştı. 11 bölümden oluşun Psycho-Pass 2 televizyon animesi ise Ekim 2014 yılında prömiyer yapmıştı. Ocak 2015 yılında ise Psycho-Pass filmi Japonya'da yayınlanmıştı. Seri bir çok manga uyarlamasına ve spinoff mangaya esin kaynağı olduğu gibi Psycho-Pass: Mandatory Happiness oyununada esin kaynağı olmuştur.

Kaynak: ANN

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları