Psycho-Pass 3. Sezonun Yepyeni Tanıtım Videosu Yayınlandı
Bu yıl vizyona giren üç filminin ardından, 24 Ekim 2019'da yayınlanmaya başlanacak Psycho-Pass 3. sezonu ile hayranlarını sevindirmeye devam ediyor.

Psycho-Pass serisinin resmi web sitesi, geçtiğimiz Cuma günü ikinci tanıtım videosu ve yeni bir görsel yayınlarken ayrıca 3. sezonun 24 Ekim 2019'da izleyici ile buluşacağının ve her bölümünün bir saat uzunluğunda, toplamda 8 bölümden oluşacağının da bilgisini paylaştı.

                               

Fuji TV'nin Noitamina programlama bloğunda 00:55 saatinde start verecek olan anime, Japonya ve diğer ülkelerde internet üzerinden canlı olarak yalnızca Amazon Prime Video'dan yayınlanacak.  

Production I.G prodüksiyonunda serinin yönetmen koltuğunda Naoyoshi Shiotani yerini korurken, manganın yaratıcısı Akira Amano ise karakter tasarımcısı olarak yeniden karşımızda olacak.

Üçüncü sezonun açılış şarkısı 'Q-vism' , Who-ya Extended tarafından ve kapanış şarkısı 'bullet' , Cö shu Nie tarafından seslendiriliyor.

Seslendirme Ana Kadrosu

  • Yuuki Kaji: Arata Shindō

  • Yūichi Nakamura: Kei Mikhail Ignatov

  • Takahiro Sakurai: Sho Honakawa

  • Akio Ohtsuka: Temma Todoroki

  • Junichi Suwabe: Kazumichi Irie

  • Kaori Nazuka: Mao Kisaragi

  • Ayane Sakura: Mika Shimotsuki

  • Miyuki Sawashiro: Shion Karanomori

                                                

Aksiyon, bilim-kurgu ve psikolojik gerilim türünde olan serinin 22 bölümden oluşan ilk sezonunu 2012 yılında, 11 bölümden oluşan ikinci sezonu ise 2014 yılında yayınlanmıştı. 2015 yılında yayınlanan ilk filminin ardından, 2019 yılı başlarında 'Psycho-Pass SS Case 1: Tsumi to Batsu, Psycho-Pass SS Case 2: First Guardian ve Psycho-Pass SS Case 3: Onshuu no Kanata ni' isimli üç filmi daha piyasaya sürülmüştü.


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları