PS4 Final Fantasy XII The Zodiac Age PS4 Remaster Temmuz'da yayınlayacak
Ayrıca: Final Fantasy XV ve Final Fantasy VII güncellemeleri bu ay çıkacak

Square Enix Salı günkü "Final Fantasy Seitan 30 Shūnen Opening Ceremony" etkinliğinde Final Fantasy XII The Zodiac Age PS4 oyunu 11 Temmuz'da Kuzey Amerika ve Avrupa'da , 13 Temmuz'da Japonya ve Asya'da çıkacağını açıkladı. Etkinlikte Final Fantasy'nin 30. yıldönümü kutlandı.

Image

Final Fantasy XII The Zodiac Age, Final Fantasy XII'nin uluslararası sürümünün yüksek çözünürlüklü PlayStation 4 remasteridir. Oyunda arkapanlar, karakter modellemeleri , fon ve film sahnelerinde HD değişikler yapılıcak. Oyun ayrıca İngilizce ve Japonca müzikler içericek ve Orjinal arkaplan müziği ve yeniden kaydedilmiş bir arkaplan müziği yer alacak. Oyuncular arkaplan müziği'ni oyun ayarlarından değiştirebilecek. Bunlara ek olarak, Oyun'da yüklenme ekranı daha kısa sürecek, oto kaydetme fonksiyonu ve hızlı mod seçeneği olucak.

Square Enix Japonya ve Kuzey Amerika'da Final Fantasy XII oyununu PlayStation 2'de 2006'da , Avrupa'da 2007'de yayınladı. 

Ücretsiz Final Fantasy XV oyunun güncellemesi 21 Şubat'ta yayınlanıcak. Güncellemedeki Booster paketi, kullanıcıyı 30 dakika boyunca yenilmez yapan bir kostüm verecek. Kostüm ayrıca balık tutma ve diğer becerileri de artıracak. Oyuncular 30 dakikalık bir kullanımdan sonra 24 saat boyunca takım elbiselerini kullanamayacaklar. Buna ek olarak, Episode: Gladiolus, Gladio'nun perspektifini sunacak. 28 Mart'ta başlayacak ve ardından Episode: Prompt Haziran'da olacak.

Image

Image

10 Ocak ittibariyle, Final Fantasy XV PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında dünya çapında 6 milyon kopyadan fazla sattı. Oyun dünya çapında çıktığı ilk gün 5 milyondan fazla kopya sattı. Bu Square Enix'in Final Fantasy oyunlarında en hızlı rekoru oldu.

Etkinlik ayrıca, bu yılki Sapporo Kar Festivali'nde (Sapporo Japonya'da bir şehir) 6 Şubat - 12 Şubat tarihleri arasında Hokkaido'da (Japonya'da bir ada) dev bir Final Fantasy VII kar heykelinin yer alacağını duyurdu. Heykel 11 metre boyunda (yaklaşık 36 fit) ve 20 metre genişliğinde (yaklaşık 66 fit) olacak. Kar heykelinin onuruna, PlayStation 4 için gelecek olan Final Fantasy VII remake oyunu Mobius Final Fantasy, Final Fantasy Brave Exvius ve Dissidia Final Fantasy Opera Omnia telefon oyunlarıyla iş birliği yapacak. Oyun içi etkinlikler Şubat ayının başında başlayacak ve Final Fantasy VII'nin karakteri Cloud ve Sephiroth gibi yeniden karakterize edecek.

Image

İşbirliği kapsamında Cloud, Final Fantasy Brave Exvius'da 6 Şubat'ta başlayacak yeni bir etkinlikle ortaya çıkacak. Etkinlik aynı zamanda bir Twitter kampanyasıyla oyun içi eşyalar ve piyangolar dağıtacak.

Image

Final Fantasy XV kahramanı Noctis ve Final Fantasy VI karakteri Kefka, PlayStation 4 ve PlayStation Vita için oyundaki Itadaki Caddesi (Şans Sokağ)'nde sergilenecek. Oyun bu yıl piyasaya sunulacak. Square Enix Salı günü Noctis oynayış videosu yayınladı.

"Final Fantasy 30th Anniversary Distant Worlds: music from Final Fantasy Jiritsu" konseri dünya turu Temmuz ayında Avustralya'da başlayacak ve Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve Asya'da devam edecek. Square Enix Üyeleri, konserde yer alacak bir şarkı için 28 Şubat'a kadar oy kullanabilirler. Siena Wind Orkestrası "Bra Bra Final Fantasy Brass de Bravo 2017" konser turu da Nisan ve Mayıs aylarında Japonya'da yapılacak.

Image

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları