Netflix, Resident Evil Live-Action Uyarlamasının Kadrosunu Duyurdu
Sekiz bölümlük seride Lance Reddick’i Albert Wesker olarak izleyeceğiz.

Netflix, Geeked Week kapsamında CAPCOM’ın Resident Evil korku oyununun Netflix Original Series adıyla live-action uyarlamasını duyurdu. Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph ve Paola Nunez gibi isimlerin kadroda yer alacağı da etkinlikte duyuruldu.

Bronwen Hughes (The Walking Dead)’in Constantin Film bünyesinde yöneteceği serinin senaristliğini Andrew Dabb (Supernatural) yapıyor. Netflix, seriyi Ağustos 2020’de ilk duyurduğunda ilk bölümün senaryo metninin görselini paylaşmıştı: "Welcome to New Raccoon City"

Hughes ve  Dabb; Marry Leah Sutton, Constantin Film'den Robert Kulzer ve Oliver Berben ile birlikte prodüksiyonun baş yapımcılığını da üstleniyorlar.

Netflix, Şubat 2020’de henüz onaylanmayan bölümler için kısa bir açıklama yayınlamıştı. The Hollywood Reporter, yeni onay alan hikâyeyi şöyle özetliyor: 

"Netflix’in yeni dizisinde iki farklı zaman çizelgesini takip edecek. Bunlardan birincisinde, 14 yaşındaki kız kardeşler Jade ve Billie Wesker New Raccoon City’e taşınırlar. Bu yapay, kurumsal şehir, ergenlik tüm hızıyla devam ederken onları zorlamaya başlar. Ama orada daha çok zaman geçirdikçe, şehrin göründüğünden çok daha fazlası olduğunu anlamaya başlarlar. Üstelik babaları da karanlık sırlar saklıyor olabilir. Öyle ki bu karanlık sırlar, dünyayı alt üst edebilir. Zaman çizelgesinin ikinci ayağında, on yıldan uzun bir zaman geçmiştir ve Dünya üzerinde 15 milyondan az insan kalmıştır. Ve 6 milyondan fazla da canavar ki bunlar, T-virus denilen bir virüse enfekte olmuş insanlar ve hayvanlardır. Jade, şimdi 30 yaşındadır ve bir yandan kız kardeşi, babası ve kendisi hakkındaki sırlar onu takip ederken bir yandan da bu yeni dünyada hayatta kalma mücadelesi vermektedir."

Aktris Milla Jovovich’in baş kahraman Alice’i canlandırdığı Resident Evil zombi kıyamet filmlerinin birincisi 2002 yılında gösterime girmiştir. Resident Evil: The Final Chapter live-action yapımı ise Aralık 2016’da Japonya’da, Ocak 2017’de Kuzey Amerika’da yayınlanmıştır.

Netflix'in ayrı bir projesi olan Resident Evil: Infinite Darkness anime serisi dört bölümden oluşacak ve 8 Temmuz’dan itibaren dünya çapında Netflix’ten izlenebilecek.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City live-action uyarlamasının yeni versiyonu ise 24 Kasım’da gösterime girecek.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları