Netflix'in Resident Evil: Infinite Darkness CG Animesinden Karakter Fragmanı Geldi
Eiichiro Hasumi ilk kez CG yönetmen olarak karşımıza çıkıyor ve diziyi Quebico'da yönetiyor.

Resident Evil'in 25. Yıldönümü etkinlikleri esnasında CG anime dizisi Resident Evil: Infinite Darkness'ın en yeni fragmanı yayınlandı. Ayrıca dizinin ana kadrosu ve dünya çapındaki yayın tarihi olan Temmuz da duyuruldu. 

CG anime serisini yöneten Eiichiro Hasumi, live action yapımlar Umizaru ve Assassination Classroom uyarlamalarını yönettikten sonra ilk kez bir anime; bir CG anime için yönetmenlik yapacak. Hasumi, "Bu tam bir CG anime olmasına rağmen, genellikle live action'da gerçekleştirdiğim kamera açılarına ve ışıklandırmaya burada da odaklanarak sanki bir film izliyormuşsunuz gibi hissetmek için elimden gelenin en iyisini yaptım." şeklinde açıklamada da bulundu. Hasumi, Quebico'da TMS Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği dizi üzerinde de çalışıyor.

Psycho-Pass ve JoJo's Bizarre Adventure'daki çalışmaları ile tanıdığımız Yugo Kanno, Resident Evil: Infinite Darkness'ın müziğini besteleyen isim olarak karşımıza çıkıyor.

Önceden yayınlanan ana görsel:

Önceden yayınlanan ana görsel:

kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları