Netflix´e Burn the House Down Mangasının Live-Action´u Geliyor
Live-Action konusu Mei Nagano, Kyōka Suzuki, gerilim filminin yıldızı olan 2 kadın hakkındaki olay kurgusu üzerine dönüyor.

Moyashi Fujisawa'nın Burn the House Down mangası, gelecek yıl dünya çapında yalnızca Netflix'te yayınlanacak bir canlı aksiyon dizisine ilham veriyor. 
Dizi oyuncuları;

Makiko olarak Mei Magano(My Broken MarikoNi no Kuni, live-action Peach Girl) 



Makiko olarak Kyoka Suzuki(Ghibli's Ghiblies, The Day I Bought a Star )


Kodansha Comics, mangayı Haziran ayında İngilizce olarak yayınlamaya başladı ve hikayeyi şöyle anlatıyor:

Kahya, Shizuka Yamauchi, 25 yaşında. Amatör model Makiko Mitarai, 46 yaşında ve mükemmel bir ev hanımı. Dışarıdan  bakıldığında yabancı olsalar da ikisinin ortak bir geçmişi var. Shizuka, annesinin adaletini sağlamak için düzeltmesi gerektiğini düşünür. Ancak Makiko'nun kendine ait sırları var. Shizuka'nın yanmadan her şeyin özüne inmesi için dikkatli bir şekilde adım atması gerekiyor…

Yūichirō Hirakawa (live-action ERASED, Rookies, The Promised Neverland) diziyi yönetiyor ve Arisa Kaneko (live-action Orange, Helter Skelter, Densha Otoko film) senaryolarını yazıyor. Takeshi Kobayashi (Ai to Makoto, Love Letter) müziği besteliyor. Crescendo oficce, Netflix ile prodüksiyon üstleniyor.

Fujisawa mangayı 2017'den 2021'e kadar Kodansha's Kiss dergisinde seri haline getirdi ve  Kodansha Japonya'da sekiz cilt yayınladı.

I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları