My Hero Academia Filminin Kısa Fragmanı Yayınlandı
All Might: Rising The Animation 13 Şubat’ta BD/DVD sürümü ile birlikte geliyor.

Toho Animation, pazartesi günü My Hero Academia: Two Heroes filminin Blu-ray Disc ve DVD sürümleri için bir reklam yayınlamaya başladı. Reklam, "No.0 ALL MIGHT: RISING" one-shot mangasından uyarlanan bonus anime All Might: Rising The Animation’dan birkaç saniyelik çekimler içeriyor.

Film için Blu-ray Disc ve DVD sürümü 13 Şubatta Japonya’da çıkması kararlaştırıldı. 

Image

Image

Orijinal ana manganın yaratıcısı Kōhei Horikoshi, filmi Japonya’da ilk izleyen 1 milyon takipçisine ‘’Vol. Origin" kitapları için "All Might Rising" one-shot mangalarını çizdi. Viz Media, web sitesinde 10 sayfalık İngilizce mangayı ücretsiz yayınladı. 

Funimation ve TOHO, 5 Temmuzda Anime Expo’da filmin İngilizce altyazılı versiyonunun dünya çapındaki galasına ev sahipliği yaptı ve filmin İngilizce dublajının, 13 Eylül’de Kaliforniya, Regal Cinema L.A. Live in Los Angeles’da kırmızı halı galası yapıldı. Funimation, filmi daha sonra Eylül ve Ekim aylarında Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da da gösterime sundu. Film, gösterimi boyunca ABD ve Kanada'da 5.768.366 ABD doları kazandı ve tüm zamanların en yüksek hasılatı olan yerli anime filmi oldu.

Film, Japonya’da 3 Ağustos’ta yayınlandı ve açılış haftasında ilk üç gün 4. sırada yer alarak 500,320,000 yen (yaklaşık 4,49 milyon ABD Doları) kazandı. Film, o zamandan beri Japon gişelerinde 1.64 milyar yen (yaklaşık 14.47 milyon ABD doları) kazanmıştır.

Kaynak: ann 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları