Mamoru Hosoda'nın Yeni Filmi Belle Temmuz 2021'de Vizyona Giriyor
Filmin tam fragmanı ile birlikte, Jin Kim (Frozen, Tangled) imzası taşıyan karakter tasarımları da yayınlandı.

TOHO, Mamoru Hosoda ve sahibi olduğu Studio Chizu'nun yeni filmi Belle'in (Ryū to Sobakasu no) tam fragmanını yayınladı. Film, Temmuz ayında Japonya'da vizyona girecek.

Ekip ayrıca Walt Disney animatörlerinden Jin Kim'in (Frozen, Tangled, Big Hero 6, Moana) Belle karakter tasarımlarını da yayınladı. Studio Chizu'ya göre, "Mamoru Hosoda ve Jin uzun zamandır birbirlerinin çalışmalarına saygı duyuyorlar, ancak Mirai Oscar'a aday gösterildiğinde Los Angeles'ta ilk kez tanıştılar. Orada, bir gün birlikte yaratıcı bir şeyler üzerinde çalışacaklarına söz verdiler ve sonunda bu hedefi Belle ile gerçekleştirdiler."

Chizu, Londra merkezli mimar ve tasarımcı Eric Wong'un, filmin çevrimiçi U dünyası konsept tasarımını yarattığını doğruladı. Chizu'ya göre, "Hosoda, Eric'i şahsen buldu ve filmin evrensel internet dünyasını mimari ve dizayn perspektifinden değerlendirerek tasarlamasını istedi." 

Ayrıca Chizu, film için Oscar adaylığı bulunan İrlandalı stüdyo Cartoon Saloon (Wolfwalkers, Song of the Sea, The Secret of Kells) ile birlikte çalıştığını duyurdu. Özellikle Cartoon Saloon'dan Tomm Moore ve Ross Stewart filmde işbirliği yaptı.

'Yeni Miyazaki' olarak adlandırlan yönetmen Hosoda (The Girl Who Leapt Through Time, Summer Wars,The Boy and The Beast, Wolf Children, Mirai no Mirai) aynı zamanda orijinal hikayenin de yaratıcısı. 

Chizu filmin hikayesini şöyle anlatıyor:

Genç yaşta annesi kaybeden kahramanımız Suzu, babasıyla birlikte Kochi kırsalında yaşayan 17 yaşında liseli bir kızdır. Annesiyle şarkı söylemeyi her şeyden çok seven Suzu, annesinin ölümünün ardından artık şarkı söyleyemez durumdadır. Babasıyla gitgide birbirlerinden uzaklaşırlar ve Suzu kalbini dünyanın geri kalanına kapatır. Hayatta geri kalan tek amacının müzik yazmak olduğunu hisseden Suzu, devasa çevrimiçi alan 'U'yu keşfeder. Suzu, avatarı Belle olarak 'U' nun içindeyken oldukça doğal bir şekilde şarkı söyleyebildiğini çabucak fark eder. Sanal dünyada kendi müziğini sergilemeye devam ederken, hızla 'U'nun yükselen yıldızı olur. Ancak bu sürpriz kısa ömürlüdür. Aniden önünde ejderha şeklinde gizemli bir yaratık belirir..


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları