''Love All Play'' Badminton Romanı Önümüzdeki İlkbahara TV Anime Oluyor
Asami Koseki'nin Love All Play adlı badminton romanı, önümüzdeki ilkbaharda her cumartesi saat 5.30'da YTV, NTV ve iştiraklerinde yayınlanacak olan bir TV animeye uyarlanacak.

Görselin üzerinde, "Hayatta bir kere saatte 400 km (250 mph) hızla fırladığınız bir yaşa gelirsiniz, love-all oyna!!" sloganı yer almaktadır. Animenin web sitesi ayrıca, uzmanların badminton topunun vuruştan sonraki hızından ötürü badmintonun ''dünyanın en hızlı sporu'' olduğu savının da altını çizmektedir. Animenin başlığı adını maçın başındaki ''love-all'' skorundan almaktadır.

(Konuya uzak olanlar için, tenis her iki oyuncu için ''sıfır'dan yani love: “Love-all.”dan başlar.)

TVアニメ『ラブオールプレー』ティザーPV|2022年春月放送決定

ÖZET:

Hikaye, Ryō Mizushima'nın ortaokulunun motivasyonla dolu—ancak doğru düzgün bir koçunun olmayışından dolayı anlaşılmazlıklarla dolu badminton takımına katılmasıyla başlar. Yine de, fiziksel gücü sayesinde kısa zamanda il turnuvasına katılma şansı yakalar. Şuanda, efsanevi koç Ebihara ve birbirinden yetenekli takım arkadaşlarının bulunduğu prestijli Yokohama-Minato Lisesi'nde yerini almış bulunmakta. En iyi atlet olmak ve lise takımını liselerarası turnuvaya taşımak için elinden geleninin en iyisi için çabalamaktadır.

Hiroshi Takeuchi (Peacemaker Kurogane: Belief storyboarder, Blade & Soul, Zunda Horizon) animeyi Nippon Animation ve OLM üzerinden yönetmektedir. Tomoko Konparu (Uta no Prince-sama - Maji Love 1000%, Nodame Cantabile) serinin senaryosunun denetiminden ve Miharu Hirami (Kodocha, The New Adventures of Kimba The White Lion)Shingo Irie (All Out!!, Kuroko's Basketball)Michiko Yokote (Cute High Earth Defense Club LOVE!, Genshiken, Shirobako) ile yazımından sorumludur. Riko Kaneda karakterleri tasarlamakta ve Yuki Hayashi (My Hero Academia, Welcome to the Ballroom, Shaman King) müziği bestelemektedir.

Poplar'ın Pureful adlı yayıncısı ilk Love All Play romanını 2011'in Mayıs ayında yayımladı ve Koseki o zamandan beri üç tane daha devam romanı yazmıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları