Kazuto Okada'nın Tenshi ja Nai! Adlı Mangasının Bu Nisan Ayı 2 Adet Live-Action Filmi Yapılacak
Resmi web sitesi, Kazuto Okada'nın Tenshi ja Nai! adlı mangasının 2 adet lıve-action uyarlamasının yapılacağını açıkladı.

ÖZET

Kazuto Okada'nın Tenshi ja Nai! adlı romantik komedi mangası, sürekli okulda zorbalık yapılan bir çocuğu anlatmaktadır. Kötülüklerini lanetlemek için şeytanın gücünü kullanmaya karar verir ama Cele adında güzel bir stajyer iblisin çağrılmasıyla sonuçlanır.

Gravure idol Iroha Yanagi, her iki filmde de Cele'yi oynayacak. Idol grubu üyesi Aya Yoshizaki, sınıf kahramanı rolünü oynayacak. Yuji Takao, Kazu rolünü oynayacak. Rina Sawayama, Kaori Hisamatsu ve Rin Tachibana iblis rollerini oynayacak. Tsushimi Kumiko, Manaka Nishihara ve Mika Nonomiya, Kazu'nun sınıf arkadaşları rollerini oynayacak. Aya Kawasaki hemşire rolünü oynayacak. Shintarō Sakurai iki filmin de yönetmenliğini yapacaktır.

Okada, 2002'de Akita Shoten'in Young Champion dergisinde mangayı yayınladı ve Akita Shoten manga için derlenmiş bir kitap çıkardı. Okada'nın mangalarının birçoğu lıve-action filmlerine uyarlandı ve biri de OVA'ya uyarlandı. Uyarlayan ilk manga olan Sundome 2007'de yayınlandı. İkinci film Mart 2015'te yayınlandı. Üçüncü ve dördüncü filmler geçen Nisan ayında ilk kez yayınlandı (Yen Press, mangayı Kuzey Amerika'da da yayınlamıştır).

Okada'nın İbitsu adlı mangası, 2013'te bir lıve-action filmine ilham vermiştir ve yakın tarihte sona eren Ittsuuu mangası, 2014'te iki lıve-actıon filmine ilham kaynağı olmuştur. 

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları