Kaguya-sama: Love is War Animesine 3. Sezon ve OVA Geliyor
Bakalım bu sezonun kazananı kim olacak?

Kaguya-sama: Love is War serisinin resmi Twitter hesabından, animenin üçüncü sezon ve birde OVA projesi ile ekranlara geri döneceği duyuruldu. Ayrıca anime için düzenlenen bir etkinlikte, OVA'nın 2021'de yayınlanacağı ve Kaguya-sama: Love is War üçüncü sezonun yapım aşamasında olduğu açıklandı.

Yeni sezonda da prodüksiyon ekibi değişmeyen serinin; yapımında A-1 Pictures, yönetmen koltuğunda Mamoru Hatakeyama, senaryosunda Yasuhiro Nakanishi, karakter tasarımında Yūko Yahiro ve müzik bestesinde Kei Haneoka yeniden yer alıyor.

https://twitter.com/i/status/1320289876248424449

Aka Akasaka'nın, Mayıs 2015'te Shueisha'nın Miracle Jump dergisinde çıkış yapan Kaguya-sama: Love is War (Kaguya-sama wa Kokurasetai - Tensai-tachi no Renai Zunōsen) mangası, Mart 2016'dan bu yana Young Jump dergisinde yayına devam ediyor. 

Toplamda 24 bölümle televizyon animesine uyarlanan romantik serinin ilk sezonu Ocak 2019'da, ikinci sezonu ise 11 Nisan 2020'de yayınlanmıştı. Eylül 2019'da Japonya'da gösterime giren Kaguya-sama: Love is War live-action uyarlaması, 2.24 milyar yen (yaklaşık 21.4 milyon ABD doları) hasılatla listelerde bir numaraya oturmayı başarmıştı.



Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları