Japon Sinemaları Kimetsu no Yaiba The Movie : Mugen Train İlk Haftasonu Gösterimi İçin COVİD-19 Kısıtlamalarını Kaldırdı
Salon zinciri TOHO CINEMAS geçen hafta tüm sinema salonlarındaki oturma yerleri kısıtlamasını 16-18 Eylül arasında kaldırdığını duyurdu. Demon Slayer- Kimetsu no Yaiba - The Movie: Mugen Train Japonya' da 16 Eylül'de gösterime girmişti.

Oturma kısıtlamaları Japon sinemalarında ilk kez Mayıs ayında COVİD-19 endişeleri nedeniyle uygulamaya konuldu. Eylül'de Japon hükümeti sinemalardaki kısıtlamaların gevşetilmesine karar verdi.

Sinema salonlarının 19 Eylül'den itibaren tam kapasitede koltuk satan gösterimlere ev sahipliği yapmasına izin verildi. Yine de izleyici sınırının %50 olduğu gösterimlerde salonlarda yemek yenilmesine izin verilmiyor. 

Gelecek hafta sonu için salonlar geçici olarak tam kapasitede seyirciye izin verecek. Salonlarda içecek satılacak fakat ziyaretçilerin gösterim sırasında yemek yemeleri yasaklandı. Tüm seyircilerden maske takmaları ve sohbet etmekten kaçınmaları istendi. 

Tanıtım Görseli

Tanıtım Görseli

Demon Slayer The Movie: Mugen Train Nisan 2019'da gösterimi yapılan Demon Slayer TV anime serisinin devamı niteliğinde. TOHO ve Aniplex filmin Japonya'daki dağıtımını üstleniyor. Funanimation Film 2021'de Kuzey Amerika'da sinemlarda yayınlanması için Aniplex of America ile ortaklık yapıyor.

Koyoharu Gotouge'nin Kimetsu no Yaiba mangası Shueisha'nın Weekly Shounen Jump dergisinde Şubat 2016'da çıkmıştı. Shueisha, manganın 21. derlenmiş kitap cildini 3 Temmuz'da gönderdi. Bu yeni sayı ile birlikte 80 milyondan fazla kopya dolaşıma girmiş oldu.

Filmin Heyecanlandıran Fragmanı

Kaynak:ANN

Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları