Isekai Yakkyoku Light Noveli TV Animesi Oluyor!
Geçtiğimiz günlerde Kadokawa serinin anime adaptasyonu için resmi bir site açtı ve serinin kapak görselini paylaştı.

Kadokawa tarafından yayınlanan resmi anime kapak görseli

Kadokawa tarafından yayınlanan resmi anime kapak görseli

Özet

Kız kardeşini tedavisi olmayan bir hastalığa kaybeden, dünyaca ünlü tıbbi araştırmacı Kanji Yakutani hayatının geri kalanını yeni ilaçlar keşfederek, hastalıklarının tedavisi olmayan hastalarına bir yol bahşederek geçirdi. Çalışma hayatına devam ederken 31 yaşında vefat eden Yakutani, kendisini başka bir dünyada yıldırım çarpmasına maruz kalmış, 10 yaşında bir çocuk olarak bulur. Zaman geçtikçe bir ortaçağ dünyasında Falma ismiyle reenkarne olduğunu ve saygıdeğer De Médicis ailesine mensup olduğunu öğrenir.

Kutsal sanatların -tanrılar tarafından bahşedilmiş büyü gücü- var olduğu bu dünyada, Falma bedeninin bir Şifa Tanrısını barındırdığını fark eder. Kendisine tanrı tarafından efsanevi kutsal sanatlar bahşedilmiş ve bununla insan vücudundaki hastalıkları anında teşhis edebilme yeteneği ile kutsanmıştır.

Çok geçmeden ülkedeki tıp düzeyinin oldukça yetersiz olduğunu, yalnızca soyluların ilaç alabildiğini -ki onlarda en iyi ihtimalle etkisi olmayan, büyük ihtimalle vücuda zarar veren maddeler- fark eder. Önceki hayatından sahip olduğu modern tıbbi bilgiler ve şu anki hayatında sahip olduğu kutsal sanatlarla Falma, genç yaşına rağmen çevresinde eczacı olarak tanınır. Zamanla kendisine bir eczane açan Falma, yeni hedef olarak San Fleuve İmparatorluğu'ndaki sağlık sistemini daha ileriye taşımak ve her insan tarafından ulaşılabilir olunmasını istemiştir.

Serinin ilk cildinin ana kapak görseli

Serinin ilk cildinin ana kapak görseli

Takayama Temmuz 2015'te kağıda dökmeye başladığı seriyi Kadokawa aracılığıyla 2016 Ocak ayında MF Books başlığı altında yayınlamaya başladı. Güncel olarak 8 cildi bulunan serinin dünya çağında 2.3 milyon kopya sattığı bilgilerimiz arasında. Yayın tarihi henüz belli olmayan seri aynı zamanda bir fragmana da sahip değil.

Kaynak: MyAnimeList

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları