Hero King Hafif Romanı, Kasım 2020'de Mini Anime Serisi Oluyor
Hayaken tarafından yazılıp Nagu tarafından illüstrasyonu yapılan isekai fantezi uyarlamasında bir hanımefendi silahşörü izliyoruz.

Bazen bir kahramanın son dileği beklenmedik sonuçlar doğurabilir. En azından bir isekai fantazi hafif romanı olan ve Kasım 2020'de mini web animesi olarak uyarlanacak olan "Eiyuu-ou, Bu wo Kiwameru tame Tensei su, ~Soshite Sekai Saikyou no Minarai Kishi♀~ ("The Hero King, In Order to Master the Art of War, Reincarnates and Becomes the World's Strongest Lady Knight-in-Training")"de böyle oluyor. 

Yeni web anime serisindeki seslendirme sanatçıları, kahraman Inglis olarak Akari Kitō ve Inglis'in çocukluk arkadaşı Lafinia olarak Ai Kakuma olacak. Mini animenin ilk bölümü Comic Fire'ın resmi Twitter hesabında (@comic_fire_hj) 7 Kasım 2020'de yayınlanacak, ikinci bölümde aynı yerde 14 Kasım 2020'de duyurulacak.

Orijinal Eiyuu-ou, Bu wo Kiwameru tame Tensei su, ~Soshite Sekai Saikyou no Minarai Kishi♀~ hafif romanı Hayaken tarafından yazıldı ve çizimlerini Nagu yaptı. Hafif roman, Japonya'da HobbyJapan tarafından yayınlandı. Moto Kuromura'nın artwork'üyle serinin manga uyarlaması yine HobbyJapan'a ait Comic Fire web sitesinde seri hâlinde yayınlandı.

Serinin hikâyesinde Inglis, kendi savaşçılığı ve bir tanrıçanın kutsamalarıyla bir krallık kuran, güçlü bir kutsal savaşçıdır. Yaşlılığa yenilene kadar krallığını savunmaya devam eden Inglis, ölüm döşeğinde daha özgürce yaşayabilmek ve kendini tamamen savaş sanatını incelemeye adayabilmek istediğinden yakınır. Dileği yerine getirilir ve Inglis, uzak bir gelecekte ünlü bir şövalyenin kızı olarak yeniden dünyaya gelir.

Inglis, ilk önce bu gelişme karşısında çok şaşırır, fakat hemen yeni kimliğinin çok kullanışlı olduğunu keşfeder, özellikle de altı yaşında zayıf şövalye malzemesi olarak görüldüğü ve bu nedenle de kendi istediği gibi dövüş çalışmalarını sürdürebileceği için. Böylece Inglis kendini, savaş alanındaki gerçek mücadeleler yoluyla öğrenmeye adar ve dünyanın en güçlü, güzel şövalyesi eğitimde efsanesi doğar.

Kaynak: Crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları