Haikyu!! To The Top Animesinin 2. Yarısı COVID-19 Sebebiyle Ertelendi
Haikyu!! animesinin dördüncü sezonu olan Haikyu!! To The Top'un resmi web sitesi Cuma günü animenin ikinci yarısının Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle ertelediğini açıkladı.

Animenin ilk yarısını 10 Ocak'ta yayınladı ve 13. bölüm 3 Nisan'da yayınlandı. 14-25 aralığındaki bölümlerden oluşacak olan ikinci yarının ertelemeden önce bu Temmuz ayında başlaması planlanıyordu. Web sitesi çok yakında anime için yeni bir prömiyer tarihi duyuracaktır.

https://twitter.com/animehaikyu_com/status/1263651230275928068

Production I.GHaruichi Furudate'nin voleybol konulu mangasının ilk TV anime uyarlamasını Nisan 2014'te yayınlamaya başlamıştır. Animenin ikinci sezonu Ekim 2015'te, üçüncü sezonu ise Ekim 2016'da yayınlanmıştır. Crunchyroll üç sezonun hepsini Japonya'da yayınlandığı süreç içerisinde yayınlamış ve Sentai Filmworks üç sezonun hepsini lisanslamıştır. Sentai Filmworks, animenin ilk sezonunu 2015 yılında DVD ve Blu-ray Disc olarak, daha sonra Kasım 2017'de tekrar İngilizce dublajlı olarak yayınlamıştır. Şirket, ikinci sezonu Ocak 2018'de home video olarak yayınlamıştır.


Crunchyroll ayrıca Aralık 2018'de Haikyu!! The Movie: Talent and Sense ve Haikyu!! The Movie: Battle of Concepts derleme filmlerini de yayınlamaya başlamıştır. Her iki film de Eylül 2017'de Japonya'da yayınlamıştır. Daha öncesinde yayınlanmış  bir derleme film çifti olan Gekijō-ban Haikyu!! Owarito Hajimari ve Gekijō-ban Haikyu!! Shōshato Haisha, prömiyerlerini 2015 yılında Japonya'da yapmıştır.


Haruichi Furudate 2011 yılında orijinal mangayı yayınlamaya başlamıştır. Viz Media mangayı dijital ve baskı olarak yayınlamaktadır. Manga şu anda son arc'ındadır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları