Golden Kamuy Mangası, Altın Arayışında Sona Geldi
Tarihî kurgu ve macera türündeki manga, Shueisha'nın Weekly Young Jump'ında 2014'te yayınlanmaya başlandı.

20. yüzyılın başlarında Japonya'da Ainu altınını arayan rakip haydut gruplarının hikâyesini anlatan  tarihî macera mangası Golden Kamuy, serinin yazarı Satoru Noda'ya göre doruk noktasına ulaştı ve son bölümüne doğru ilerliyor. 

Manganın kaç bölüm sonra sona ereceği henüz belli olmasa da Noda, açıklamasında Shueisha'ın Weekly Young Jump dergisinde 2014 Ağustos'undan beri yayınlanan Golden Kamuy'u takip eden tüm hayranlara teşekkürlerini iletti.

Golden Kamuy mangası, 2018 Nisan'ından itibaren Geno Studio yapımı olarak Hitoshi Nanba ve Takahiro Kawakoshi yönetmenliğinde animeye uyarlanmıştır.

Manganın İngllizce versiyonunu yayınlayan Viz Media, hikâyeyi şöyle tanıtmıştır: 

Yirminci yüzyılın başlarında, Rus-Japon Savaşı gazisi Saichi “Ölümsüz” Sugimoto, Hokkaido'nun vahşi doğasında savaş sonrası altına hücum sırasında gizli Ainu altınını gösteren bir haritaya denk gelir ve altını bulmak için bir arayışa girer. Ama Sugimoto, bu altınla ilgilenen tek taraf değildir. Altını bilen herkes ona sahip olmak için birbirini öldürmekten geri durmaz. Kuzeyin vahşiliğinin çetin koşullarıyla, zalim kanunsuzlarla ve hilekâr Japon askerleriyle yüzleşen Sugimoto'nun hayatta kalabilmek için yeteneklerine, şansa ve Asirpa adlı bir Ainu kızının yardımına ihtiyaç olacak.


Kaynak: Crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları