Fire Force 3. Sezon Duyuruldu!
Yeni sezon ile birlikte serinin bir video oyunu uyarlaması aldığı da duyuruldu.

Fire Force (Enen no Shouboutai) animesinin resmi web sitesi, animenin üçüncü sezonunun olacağını duyurdu. Web sitesi ayrıca franchise'ın Fire Force: Enbu no Shоu adlı orijinal bir video oyunu aldığını da duyuruyor. Mrs. Green Apple, video oyunu için "Enen" tema şarkısını seslendirecek.

Soule Eater'dan Atsushi Ohkubo, Fire Force manga serisini Eylül 2015'te Kodansha's Weekly Shounen Magazine'de başlattı ve 22 Şubat'ta manga serisini sonlandırdı. Kodansha, manga sona erdiğinde franchise için yakında "önemli bir duyuru" olacağını söylemişti. 

Manga, Temmuz 2019'da prömiyer yapan ve 24 bölüm süren bir televizyon anime serisine ilham verdi. Ardından seri, Temmuz 2020'de 24 bölümlük ikinci sezonuna da kavuştu. 

Kodansha Comics, manganın hikayesini şöyle anlatıyor:

"Terör, Tokyo'nun saat gibi işleyen metropolünü felç etti! İblisler tarafından ele geçirilen insanlar alev almaya başladı ve bu da özel bir yangınla mücadele ekibinin kurulmasına yol açtı: Fire Force, her yerde kendiliğinden yanmayla savaşmak için bir an önce harekete geçmeye hazır. Takım çok özel bir eklenti almak üzere: Roket hızında koşabilmek için eşsiz bir güce sahip olan ve ünlü "şeytanın ayak izlerini" geride bırakan (bu süreçte ayakkabılarını yok eden) bir çocuk olan Shinra. İtfaiye, bu garip olgunun kaynağını keşfedip buna bir son verebilecek midir? Yoksa önce şehir küle mi dönecek?"

Kaynak: ANN, Website

Animesever bir genç.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları