Fairy Tail DiceMagic Aksiyon RPG App'i 17 Ocak'ta Çıkıyor
Fairy Tail'in yeni oyunu Dice Magic'in çıkış tarihi ve hikayesi.

Fuji Games, 17 Ocak Cuma günü Hiro Mashima’nın Fairy Tail manga ve animesini konu alan “Fairy Tail Dice Magic” adlı mobil aksiyon, rol-yapma oyununu yayınlayacağını açıkladı. Oyun ilk başta 2018 sonbaharı için planlanmıştı.

Oyun, manganın ana karakterleri yanı sıra yeni karakterler de içerecek. Aşağıdaki görselde gösterilen Viseru, oyunun kendi karakterlerinden birisidir.

 Image

Oyun, geleneksel Japon zar oyunu Sugorokuya benzemekte. “Zar”olarak adlandırılan gizemli ve sihirli bir nesne Ishgar topraklarında belirir.Zar kaderi altına giren herkesin özgürlüğünü alır. Sihirli Konsey, Fiore’deki loncaları Ishgar’ı Zardan kurtarmak için çağırır. Böylece, Natsu ve diğer sihirbazlar yeni bir maceraya atılırlar.   

Mashima’nın Fairy Tail mangası, dünyanın en ünlü sihir loncası olan Fairy Tail loncasının maceralarını konu almaktadır. Manga, 2006 yılından 2017’nin temmuz ayına kadar yayınlandı. Son ve final animesi 7 Ekim’de Japonya’da prömiyer gösterimi yapıldı. Crunchyroll ve Funimation animeyi İngilizce alt yazılı olarak yayınlıyor. Funanimation ek olarak İngilizce dublajlı olarak da animeyi yayınlıyor.

kaynak: ann

Boş vakiterinde hiç aklından atamayacağı yahut bir kenera atacağı kısa hikayeler yazan, arada sırada bir şeyler karalayan veya tasarım yapan bir tip.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları