Destansı Bir Macra Başlıyor: Magatsu Wahrheit Zuerst
Yeni oyuncu kadrosu, tema şarkılarının bilgileri...

KLabGames'in dünyayı doğaüstü felaketlerden kurtarmak için mücadele eden bir grup kahramanı konu alan akıllı telefon RPG'sine dayanan yeni anime Magatsu Wahrheit Zuerst için yeni bir fragman, yeni oyuncular, ek tema şarkıları açıklandı. 

Yeni oyuncular şöyle: 

Taishi Murata, Damian, 
Aya Yamane, Sissel,
Masako Katsuki, Marie,
Katsuyuki Konishi, Professor Radbaud,
Minoru Shiraishi, Jade,
Shinya Takahashi, Lotus,
Maria Naganawa, Irma,
Tomokazu Sugita, Faust olarak karşımıza çıkıyor.

Açılış teması Kimi o Sukuerunara Boku wa Nani ni demo Naru (If I Could Save You, I Would Do Anything) Maon Kurasaki tarafından seslendiriliyor. disclose isimli kapanış temasındaki kişi ise H-el-ical//.

https://www.youtube.com/watch?v=l_NnGuLMw6A&feature=emb_logo

Magatsu Wahrheit Zuerst'in hikayesi, Wahrheit İmparatorluğu'nda yaşayan ve çalışan iki genç adama odaklanıyor: Denizcilik acentesinde çalışan Inumael ve İmparatorluk Ordusu'nda hizmet veren acemi asker Leocadio. Inumael kız kardeşine bakmakla sorumluyken Leocadio muhteşem bir kariyer peşindedir. İki adamın kaderi, bir kaçakçılık vakasıyla birleşir: Bir zamanlar dünya üzerinde canavarları serbest bırakan ve insanlığı harap eden bir fenomen olan 'ışıkların' dirildiğine dair bir kehanetle uğraşmaları gerekecektir. 

Image

Naoto Hosoda'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Magatsu Wahrheit Zuerst'in animasyon stüdyosu Yokohama Animation Lab. Seri, Japonya'da Ekim 13'te ilk gösterimini gerçekleştirecek. 


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları