Demon Slayer The Movie: Mugen Train Filmi Novel Oluyor
Aya Yajima 16 Ekim'de çıkacak novel için tekrardan kalemi eline alıyor.

Shueisha yaptığı açıklamada, 16 Ekim'de Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train (Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-Hen) filminin çıktığı gün, bir novel uyarlamasının da çıkacağını duyurdu. Aya Yajima, önceki üç novelden sonra yeni novel için kolları sıvıyor.

TV animesinde yer alan ekip filmde de çalıştı. Filmin Japonya'daki dağıtımını TOHO ve Aniplex yapacak. Funimation Films, 2021'de Kuzey Amerika sinemalarında yayımlamak için Aniplex of America ile ortaklık yapıyor.

Koyoharu Gotouge'nin Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba mangası, Nisan 2019'da prömiyer yapan ve geçtiğimiz Eylül ayında 26. ve son bölümle biten bir TV animesine uyarlanmıştı.

Manga, Şubat 2016'da Shueisha's Weekly Shonen Jump dergisinde başladı ve 18 Mayıs'ta bitti. Shueisha, 3 Temmuz'da manga'nın 21. cildini çıkardı. Şu anda 80 milyon kopya mevcut.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları