Burn the Witch Anime Film 2 Ekim'de Crunchyroll'da Yayınlanıyor
Yepyeni ve büyülü bir Bleach evreni macerası bizi bekliyor.

Bleach'in yaratıcısı Tite Kubo'nun çalışmalarından uyarlanan animeleri daha fazla ekranlarda görsek diyenler, fazla beklemenize gerek kalmıyor. Kubo'nun Bleach evreninde geçen 'Burn the Witch' mangasının anime adaptasyonu 2 Ekim'de Crunchyroll'da; Amerika, Avrupa, Afrika, Okyanusya, BDT ve Orta Doğu'da aynı anda yayınlanacak. 

Mart ayında düzenlenen Anime Japan 2020 etkinliğinde, Bleach'in 20. yıldönümünde geri dönüşü müjdesi ile birlikte Tite Kubo'nun 2018 yılında yayınladığı 'Burn the Witch' one-shot mangası Haftalık Shounen Jump'ta serileştirilerek, animeye uyarlanacağı duyurulmuştu. 

Burn the Witch İngilizce altyazılı fragman

ÖZET

Tarih boyunca Londra'da gerçekleşen şüpheli ölümlerin %72'si, ejderhalar ve insanların çoğu tarafından görülemeyen fantastik yaratıklarla ilişkilidir. Çoğu farkında olmasa da, bazıları ejderhalara karşı durmaktadır. Londra'nın gizli ters yüzünde yaşayan, Reverse London sakinleri ejherhaları görebilmektedir ve aralarından yalnızca seçilmiş birkaç kişi, onlara karşı koyabilecek cadı veya büyücü olma yeteneğine sahiptir. Hikayenin kahramanları cadı ikilisi Noel Niihashi ve Ninny Spangcole, ejderhaların korunması ve yönetiminden sorumlu bir organizasyon olan Wing Bind'ın (WB) koruma ajanlarıdır. 

Kaynak: Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları