Bleach Hayranları, Burn the Witch İçin Neden Heyecanlanmalı?
Bleach'in ardılıyla tanışın: Burn the Witch.

Bleach seven okurlar için güzel haberler gelmeye devam ediyor. İlk önce animenin 2021'de devam edeceğine dair bir haber gelmişti, ardından ise Bleach'in yaratıcısı Tite Kubo, aynı evrene ait başka bir eserle karşımıza çıkıyor: Burn the Witch.

Bu one-shot manga, 2016'da Bleach sona erdiğinden bu yana Kubo'nun ilk yayınlanan çalışması olma özelliği taşıyor. Bleach'in finalindeki olayların (Bölüm 686) üstünden sadece iki yıl geçmiştir. Burn the Witch'in yıldızları Noel Niihashi ve Spangle Ninii, Ruh Toplumu'nun batı şubesinde çalışan iki cadıdır. Bleach, kayıp ruhları (Hollow) kovarken ve ölümden sonraki yaşama yolculuklarında onlara rehberlik ederken Burn the Witch, insan gözüyle algılanamayan canavarımsı ejderhaların öldürülmesiyle başlar. 

Bleach'i ilk kez deneyimlerken Ruh Toplumu'nun diğer şubelerinin neler olduğunu merak etmemek elde değil. Bleach, Soul Society'nin Japonya'yı gözeten şubesine odaklanırken sizi bir soruyla baş başa bırakıyor: "Dünyanın diğer koridorlarını kim koruyor?"

Burn the Witch bu soruya, kendini Londra'da, Ruh Toplumu'nun paraleli Tersyüz Londra'da konumlayarak bir çözüm getiriyor. İlginçtir ki Noel, bu iki paralel gerçeklik arasından bir telefon kulübesi ve bir jeton aracılığıyla geçiş yapar. Her ne kadar sete uygun bir yöntem olsa da yine de Shinigami'nin yönteminden epey farklı. Sadece bu da değil, ilk bölümde "Wing Bind Supreme Powers" olarak bilinen sekiz soylu takımından bahsediliyor. Giriş bakış açısından bunların kesinlikle Bleach'in koruyucu takımları olan "Gotei 13"ün rakibi olduğunu söyleyebiliriz. 

Burn the Witch, bu yılın sonlarına doğru yayınlanacak, ama bu sırada siz trailer'ini izleyebilirsiniz.

Kaynak: Crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları