Bleach 2018 Film Netflix'e Geliyor
Japonya'da yayınlanmış olan Bleach 2018 Live-Action filmi, yakın gelecekte Netflix'e gelmeye hazırlanıyor. Yayın tarihi ise...

Japonya'da yayınlanmış olan Bleach 2018 Live-Action filmi, yakın gelecekte Netflix'e gelmeye hazırlanıyor. Yayın tarihi ise 14 Eylül olarak belirlendi, bu yüzden gözünüzü açık tutun çünkü ilgili incelememiz çok yakında gelecek.

Bleach filmi, Japonya'da büyük bir başarı gösterdi, tabi ki bu hiç kimseye için bir sürpriz olmadı. Şu ana kadar ki değerlendirmeler ise oldukça olumlu ve bunun anlamı, uzak gelecekte bir devamının gelmesi oldukça yüksek ihtimal.

Batıda bizler için ise filmin galası sadece belirlenmiş bölgeler (pazarlar) için geçtiğimiz temmuz ayında yapıldığını belirtelim. Bu durumda ne yazık ki sinemada izlemek isteyen herkes gidemeyecek. Peki diğer seçeneğimiz nedir?

Tabi ki korsanı tavsiye etmeyeceğiz, bu yüzden Netflix'in Bleach 2018'i bu yılın Eylül ayında yayınlayacağını duyurmasına oldukça mutlu olduk. Bu, batıdaki ve dünyanın diğer bölgelerindeki anime hayranları için büyük bir şans çünkü Bleach’i evden çıkmadan izleyebileceğiz.

ÇN: Bu biraz tartışılabilir bir konu. Sonuç olarak sinema ve evin atmosferi bana göre kıyaslanmamalı. Elde seçenek olmadığı durum için kabul edilebilir ancak şansım olduğu sürece sinemayı (ve patlamış mısırı) tercih ederim.

Netflix, hayranlara Bleach live-action filmini ilk kez izleme şansı verek sıradışı bir başarıya imza atmış oldu. Böylece yavaş yavaş çeşitli animeleri yayınlamak için oldukça çok yatırım yaparken, Bleach 2018 filminin yayın hakkını alarak oldukça doğru yönde bir yatırım adımı daha atmış oldu.

Netflix’in tanıtımı:

"Lise öğrencisi olan Ichigo kendisine aniden verilmiş olan reaper yeteneklerini geri vermek istemektedir. Fakat önce bazı ruhları toplamak zorunda kalacaktır."

Netflix'in yayın tarihi 14 Eylül çok da uzak değil. Bu nedenle herkesin gözü yakında gelecek olan incelemede olsun.


Kaynak: animemojo

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları