Attack On Titan 3. Sezonunun 2. Kısmının Fragmanı Yayınlandı
Oyuncular ve ekip, Nisan ayında yayınlanacak devam sezonu için geri döndü.

Pony Canyon, Attack On Titan 3. Sezon 2. Kısmı için Pazar günü tanıtım videosu yayınladı. Video, animenin geri dönen çalışanlarını ve oyuncu kadrosunu, aynı zamanda NHK General TV'de galasını onayladı.

Image

Hajime Isayama'nın Attack On Titan mangasının TV animesinin 1. sezonu Nisan 2013'te, ikinci sezonu ise Nisan 2017'de başladı. 3. sezonun ilk kısmı geçen Temmuz'da prömiyer yapmıştı.

Funimation, ABD, Kanada, İngiltere, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zelanda'da talep üzerine video ve yayın haklarını satın aldı. Crunchyroll, Funimation ve Hulu, 3. sezonun ilk kısmını yayınlandı ve Funimation İngilizce dublajı olarak yayınladı. Adult Swim'in Toonami bloğu, geçen Ağustos ayında seriyi yayınladı.

Wit Studio’da görevlerine geri dönen ekip üyelerinden bazıları: ana yönetmen Tetsuro Araki, yönetmen Masashi Koizuka, senaryo yazarı Yasuko Kobayashi, karakter tasarımcısı Kyoji Asano, yönetmen yardımcısı Hiroyuki Tanaka, baş animasyon yönetmenleri Kyoji Asano ve Satoshi Kadowaki, besteci Hiroyuki Sawano ve başkaları.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları