Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai! Animesine Üçüncü Sezon Geliyor
Ling You'nun web manhuasının televizyon animesi uyarlaması bu ağustosta devam edecek.

Studio Fanworks, Ling You'nun web manhuası Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai!'ın anime uyarlamasına üçüncü sezonun yapılacağını duyurdu. 12 bölümlük yeni sezon manhuadan bölümleri uyarlamanın yanı sıra tamamen yeni hikayelerde barındıracak.  Serinin Japonya'da 7 Ekim'de yayımlanması planlanırken, Çin'de önümüzdeki ağustos ayında hayranlarla buluşacak.

Kadro üyeleri röllerini canlandırmak için geri dönecek ve Rareko (Gakkatsu!, Aggressive Retsuko (ONA)) senayo yazarı ve yönetmen görevlerini tekrar üstlenecek.

Animenin konusu:

Sizin abiniz nasıl birisi? Miao'ya göre, abisi Fen onu kızdırıp günde 100 kere patlamasına sebep olan birisidir; her dakika kavga etmedikleri huzurlu bir günleri yoktur. Buna rağmen, başı belaya girdiğinde Fen kardeşini ne olursa olsun koruyan, ilgili ve sevgi dolu bir abiye dönüşüyordur.

You, Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai! manhuasını Kuaikan Manhua sitesinde 2014'den beri yayımlıyor. 12 bölümlük ilk sezon 2017'nin ilkbahar sezonda ve ardıından 24 bölümlük ikinci sezon 2018'in yaz sezonunda hayranlarla buluşmuştu.


Kaynak: MyAnimeList

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları