Akkun to Kanajo'daki Karakterlerinin Görünüşü Yayınlandı
Kakitsubata Waka'nın eseri olan Akkun to Kanajo mangasının anime uyarlaması adına açılan resmi hesap animedeki dört karakterin görünüşlerini paylaştı. Aynı zamanda da animenin nisan ayında çıkacağını duyurdu.

Manga, Katagai Shin (Neo Angelique Abyss) tarafından Yumeta Company'de animeye uyarlanacaktır. Animenin senaryosunu da Yamada Yuka (Aikatsu!, Miss Kobayashi's Dragon Maid) tarafından derlenecek, karakterlerin tasarımı da Tanigushi Motohiro ( Yuruyuri Nachu Yachumi!) tarafından yapılacaktır. 

                                                     Image

Romantik komedi olan manganın konusuna değinecek olursak: 

Son derece tsundere (ilk başta ilgisiz davranan fakat aslında yumuşak kalpli olan) karakterli olan Kagari Atsuhiro (Akkun) ve onun kız arkadaşı Katagiri Non (Nontan)'un günlük olaylarını anlatmaktadır. Akkun'un Nontan'a karşı tutumu çok serttir fakat ona sırılsıklam aşıktır. Stalker gibi takip etmeyi ve Nontan'ın konuşmalarına kulak misafiri olmayı kendisine alışkanlık edinmiştir. Nontan ise Akkun'un bu davranışlarından habersiz bir şekilde davranışlarının şirin olduğunu düşünür.

Karakterler:

                                              Image

Akkun: Gerçek adı Kagari Atsuhiro'dur. Sevgilisi Non-chan'a karşı da ilgisiz ve odun olarak davranan biridir.  Gerçekte de ona sırılsıklam aşıktır ve konuşmalarını dinleyen bir stalkerdır. Ona özel olarak da "Non-tan" diye ad takmıştır. 

                                               Image

Non-tan: Asıl adı Katagiri Non olan Akkun'un hasta ve hoşgörülü sevgilisidir. Sanki Akkun'ın ona karşı bu "stalker" davranışlarını görmezlikten geliyormuş gibi onun bu hareketlerinden habersizdir. Aynı zamanda Akkun'ı gerçekten çok seviyordur.

                                                Image

Matsuo Masago: Akkun'ın gerçek yüzünü bilen yakın arkadaşıdır. Aynı zamanda Bishoujo oyunlarını çok sever.

                                                 Image

Kagari Chiho: Akkun'ın hırçın döneminde olan küçük kız kardeşidir. Non-chan'ın yanındayken ise rol yapıyordur.

                                                    

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları