11 Ekim'de Prömiyer Yapacak Olan Food Wars! Shokugeki no Soma Animesinin 4. Sezonundan Yeni Görsel Geldi
Ekip üyeleri,yeni sezon için geri dönüyor.

Image

Food Wars! Shokugeki no Soma, Cumartesi günü Crunchyroll Expo'da yeni bir ana görsel paylaştı ve prömiyer tarihini açıkladı. Shokugeki no Soma: The Fourth Plate (Shokugeki no Sōma: Shin no Sara), Yūto Tsukuda ve Shun Saeki'nin mangalarına dayanıyor. Anime, 11 Ekim'de Tokyo MX ve BS11'de prömiyer yapacak.

Yoshitomo Yonetani, animeyi J.C.Staff'ta yönetmek için geri dönüyor. Shogo Yasukawa seri senaryolarını denetleyecek ve Tomoyuki Shitaya karakter tasarımcısı olarak geri dönüyor. nano.RIPE, yeni sezonun kapanış tema şarkısı  "Amblem" adlı şarkıyı seslendirecek.

Manga daha önce 3 anime sezonuna ilham kaynağı oldu. 24 bölümlük ilk sezon 2015'in Nisan ayından Eylül ayına kadar yayımlandı. Serinin 13 bölümlük ikinci sezonu 2016'nın Temmuz-Eylül ayları arasında yayımlandı. Üçüncü sezonun ilk yarısı 2017'nin Ekim ayında ikinci yarısı ise 2018'in Nisan ayında hayranlarla buluşmuştu.  Crunchyroll, 3 sezonu da yayımladı ve Sentai Filmworks, üç sezonu da lisansladı.

Tsukuda ve Saeki, mangaya 2012'de Weekly Shonen Jump'da başladılar.  Viz Media, uygulama ve web sitesinde manga bölümlerini haftalık olarak İngilizce olarak yayımladı ve manganın cilt sayılarını İngilizce olarak çıkardı.  Ayrıca, Shueisha mangayı dijital olarak MANGA Plus servisi ile İngilizce yayınlıyor.

Manga Haziran ayında Weekly Shonen Jump'da sonlandırıldı. Shueisha'nın Jump Giga dergisi geçtiğimiz Perşembe günü, Shokugeki no Sōma: Le dessert epilog mangasının üçüncü bölümünü yayımladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları