2019 Yaz Sezonunda Yayına Başlayacak 20 Anime
2019 Temmuz ayında yayına başlayacak eğlenceli yaz animelerini sizler için derledik. Gözünüze kestirdiklerinizi izlemeniz gerekenler listenize eklemeyi unutmayın..

1. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka 2

Stüdyo: J.C.Staff

Kategori: Aksiyon, Macera, Komedi, Romantizm, Fantastik

Konu: Serinin 2. sezonudur.

2. Dr. Stone

Stüdyo: TMS Entertainment

Kategori: Bilimkurgu, Macera, Shounen

Konu:  Dünyanın kaderini belirleyen o vahim günde, tüm insanlık kör edici bi ışıma ile taşlaşmıştır. Birkaç milenyum sonra, lise öğrencisi Taiju Oki uyanır ve kendini taşlaşmış insan heykelleri dünyasında kaybolmuş bulur. Bilim sever arkadaşı Senku İshigami'de uyanmıştır ve birkaç aydır üzerinde çalıştığı büyük bir planı vardır: Medeniyeti bilimin gücüyle yeniden başlatmak!

3. Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou

Stüdyo:  Asread, White Fox

Kategori: Aksiyon, Macera, Fantastik

Konu:  On yedi yaşındaki Hajime Nagumo ortalama bir otakudur. Geceleri ayakta kalıp, okulda uyukladığı basit yaşamı ve tüm sınıfın yaşamı bir fantezi dünyasına çağrılmalarıyla altüst olur. Tüm sınıf kahramanlar olarak saygı görüp, insan ırkının neslini tükenmekten kurtarma görevini üstlenirler. Fakat herhangi bir otaku'nun ıslak rüyası olması gereken bu görev,  Hajime'nin kabusuna dönüşür. Sınıfının geri kalanı tanrısal güçlerle kutsanmış olsa da, Hajime yalnızca tek bir dönüşüm becerisine sahip bir synergist'tir.  Sınıf arkadaşları tarafından zayıf oldukları için zorbalığa uğrayanlar kendilerini umutsuzluk içinde bulur. Bu tehlikeli canavar ve şeytan dünyasında, sadece yüceltilmiş bir demircinin güç seviyesiyle hayatta kalabilecek midir?

4. Toaru Kagaku no Accelerator

Stüdyo:  J.Cstaff

Kategori: Süper Güç, Doğaüstü Güçler, Fantastik, Okul

Konu:  Akademi Şehri'nde özel güçlere sahip insanlar 6 seviyeye ayrılmıştı. Seviye 0 hiç gücü olmayanları, Seviye 5 süper güçlüleri ifade etmekteydi. Bu şehirdeki efsanelerden bile yalnızca 7'si en üst seviyeye ulaşabilmişti ve aralarında en yüksek seviyede olan 'Hızlandırıcı'ydı.

Hastanede iyileşmekte olan  Hızlandırıcı;  Last Order'ın fotoğrafını taşıyan gizemli kız Estelle Rosenthal'ın hayatını kurtarıncaya kadar nispeten sessiz bir hayat sürerken, talihsiz Hızlandırıcı şimdilerde kendisini Disciplinary Action isimli tekin olmayan bir topluluk adına giriştiği tehlikeli bir görevin içinde bulur. Artık Last Order ve Akademi Şehri'nin güvenliği şehrin en güçlü kişisi ve yeni arkadaşına bağlıdır.

5. Karakai Jouzu no Takagi-san 2

Stüdyo:  Shin-Ei Animation

Kategori: Yaşamdan Kesitler,  Komedi, Romantik, Okul, Shounen

Konu: Serinin 2. sezonudur.

6. Vinland Saga

Stüdyo:  Wit Studio

Kategori: Aksiyon, Macera, Tarihi, Drama,  Seinen

Konu: Bin yıl boyunca Vikingler, şiddete olan susuzluklarıyla en güçlü aileler olarak kendilerine ün yapmışlardı. Vikinglerin en büyük savaşçılarından birinin oğlu olan Thorfinn; çocukluğunu savaş alanlarında geçiriken, öldürülen babasının intikamını alabilmek uğruna hiç durmadan gelişmektedir.

7. Enen no Shouboutai

Stüdyo:  David Production

Kategori: Aksiyon, Bilimkurgu, Shounen

Konu: Tokyo Güneş Çağının 198. yılında, özel itfaiye ekipleri, 'infernal' adı verilen insanların, canlı infernolara dönüşüp kendiliğinden yanması olarak bilinen fenomene karşı savaşmaktadır. İlk nesil infernal'lar spontan yanma vakaları olsa da, daha sonraki nesiller insan şeklini korurken alevleri manipüle etme kabiliyetine sahiptir.  Ayağını istediği gibi ateşleme kabiliyeti nedeniyle, Devil's Footprints adını kazanan genç Shinra Kusakabe;  kendisi gibi alev kullanıcılarının kurmuş olduğu Özel İtfaiye Şirketi 8'e katılırak infernalları söndürme işini üstlenir. Infernal fenomeni ile karşılaştıkça, Shira on iki yıl önce ailesinin ölümüne neden olan gizemli yangının arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya başlar.

8. Lord El-Melloi II Sei no Jikenbo: Rail Zeppelin Grace Note

Stüdyo: TROYCA

Kategori: Fantastik, Gizem, Doğaüstü Güçler

Konu:  Lord El-Melloi II,  Adra Kalesi'ndeki mirasını talep etmesi istendiğinde, bunu yapmak için çırağı Gray ile oraya gider. Ancak bu şekilde çağrılan yalnızca onlar değildir. Önceki sahibinin isteği üzerine, aralarında  Luviagelita Edelfelt'in de bulunduğu yarışmacıların, şatoyu kazanmak için bir zeka oyunu ile rekabet etmeleri gerekmektedir.

9. Isekai Cheat Magician

Stüdyo: Encourage Films

Kategori: Aksiyon, Macera, Fantastik

Konu: Düzgün ve ortalama lise öğrencileri Taichi ve Rin bir ışık hüzmesi içinde kaybolur. Ve Kendilerini canavar, kılıç ve sihirle çevrili bir dünyada, maceracılardan oluşan bir loncanın en güçlü savaşçıları olarak bulurlar.  Böylece sıradan lise öğrencileri en güçlü hilelere dönüşür.

10. Ensemble Stars!

Stüdyo: David Production

Kategori: Müzik, Okul, Shoujo

Konu: Yumenosaki Özel Erkek Akademisi, okyanusa bakan bir tepenin üzerinde yer alan ünlü bir okuldur. Gökyüzünde parlayan yıldızlar gibi yeteneklerle dolu olan bu okul, eğlence dünyasına erkek idol yetiştirmektedir. Özel bir takım durumlar nedeni ile okulun yeni transfer öğrencisi bir kızdır. İşin aslı okul, idollerine yapımcı olmak şartı ile bir kızı kabul etmiştir. Akademi'de tanıştığı idollerle çıktığı bu yolculukta onu neler beklemektedir?

11. Nakanohito Genome [Jikkyouchuu]

Stüdyo: Silver Link

Kategori: Oyun, Drama

Konu: İride Akatsuki, 'Nakanohito Genome' adlı oyundaki gizli içeriğin kilidini açar ve bu içeriğin gerçek hayatta oynanan bir oyun olduğunu keşfeder!

Bir süre sonra takım arkadaşları ile birlikte, kaçırıldığı garip bir yerde gözlerini açar. Takım arkadaşlarının her biri çeşitli oyunlarda uzmandır: strateji, dövüş oyunları, bulmaca gibi..

Lama başlı bir eğitmen, oyunun nasıl ilerleyeceğini açıklamak için seviye 1 temizlendikten sonra onları toplar. Bu takım acaba başarılı olup gerçek hayatlarına geri dönebilecek midir?

12. Kanata no Astra

Stüdyo: Lerche

Kategori: Aksiyon, Bilimkurgu, Uzay, Shounen

Konu: Yıl 2061, uzay yolculuğunun mümkün olduğu ve hatta ticari amaçlarla kullanıldığı bu günlerde, Caird Lisesi öğrencileri Gezegen Kampına katılmaya karar verir.

Ancak B5 grubu kamplarına ulaştıktan kısa bir süre sonra, gizemli ve öngörülemeyen bir ışık küresi, grubun 9 üyesini 5012 ışık yılı uzağa ışınlar. Yakınlarda bulunan eski ve insansız bir uzay gemisinin keşfi ile öğrenciler, güç şartlarda sınırlı kaynaklarını yönetmeli ve uzayın karanlığında hayatta kalarak, Astra'daki evlerine dönebilmek için el ele vermelidir.

13. Araburu Kisetsu no Otome-domo yo.

Stüdyo: Lay-duce

Kategori: Drama, Okul, Shounen

Konu: Bir lise edebiyat klubünde, kızlar birbirlerini  daha iyi tanıyabilmek ve buzları kırmak için ölmeden önce mutlaka yapmak istediklerini birbirlerine sorarlar. Kızlardan biri 'Seks' kelimesini ağzından kaçırır. Hakkında çok az şey bildikleri bu kelimenin yarattığı kasırga; yetişkinliğe adım atacakları bu yıllarda, farklı kişilik ve geçmişlere sahip her birini kendi sakar, komik, acı dolu ve duygusal yollarına sürükler.

14. Cop Craft

Stüdyo: Millepensee

Kategori: Aksiyon, Fantastik, Büyü, Polisiye, Bilimkurgu

Konu: 15yıl önce, Pasifik üzerinde bilinmeyen bir hiper uzay kapısı açılır. Bu kapının ötesinde perilerin ve canavarların yaşadığı garip, alternatif dünya Reto Semaani vardır.

San Teresa, her iki dünyadan iki milyondan fazla göçmenin yaşadığı bir 'hayaller şehri'dir. Kaosun gölgesinde; fuhuş, silah ve uyuşturucu kaçakçılığı ile suç oranı oldukça yüksek olan bu şehirde suçla mücadele dedektiflerin görevidir. Dedektif Kei Matoba ve alternatif dünya şövalyeleri Tiran'ı tanıştıklarında olaylar patlak verir. Cinsiyet, kişilik, ve dünyaları farklı olsada suçla savaşan bu iki kişi ortak olmayı başarabilecek midir?

15. BEM

Stüdyo: Production I.G, LandQ studios

Kategori: Korku, Şeytanlar, Doğüstü Güçler

Konu: Bem, Bela ve Belo, adalete hizmet eden insansı (yokai) şeytanlardır. İnsanlar arasında yaşayarak onları şeytanlardan korusalar da görünüşleri nedeni ile insan dünyasında kabul görmezler. Üçününde bir gün insan olma umuduyla savaşmaya devam etmekten başka çaresi yoktur. 

16. Katsute Kami Datta Kemono-tachi e

Stüdyo: MAPPA

Kategori: Fantastik, Shounen

Konu: Kuzey güney arasında süren bir iç savaş sırasında, sayıca az olan kuzeyliler karanlık büyüleri kullanarak canavarsı süper askerler 'Enkarne'leri yaratırlar. Savaş bittiğinde bu kutsal savaşçıları bekleyen kader ya barışçıl bir toplumda nasıl yaşayacaklarını öğrenmek ya da canavar avcılarının ellerinde ölümle yüzleşmek olur. 

Enkarne bir askerin kızı olan Nancy Bancroft, babasının ölümü ile avcıları avlamaya başlar. Ancak bu kararı ile birlikte, enkarnelerin yaşamlarıyla ilgili acı gerçekleri keşfeder.

17. Kochouki: Wakaki Nobunaga

Stüdyo: Studio Deen

Kategori: Aksiyon, Tarihi, Samurai, Drama

Konu: Oda Nobunaga'nın hayat hikayesini, gençliğinden başlayarak kardeşi Nobuyuki'ye karşı bir savaş beyi olduğu zamanlara kadar konu alan tarihi bir dramadır. 

18. Starmyu 3rd Season

Stüdyo: C-station

Kategori: Müzik, Okul, Yaşamdan Kesitler

Konu: Starmyu serisinin 3. sezonudur.

19. Try Knights

Try Knights

Stüdyo: GONZO

Kategori: Okul, Spor, Josei

Konu: Riku Haruma, gelecekten ümidini kesmesine rağmen liseye devam eden eski bir sporcudur. Okulda spor klüplerini izlediğinde, gözleri derhal vahşice koşan birine takılır. Riku'nun bir zamanlar tutkuyla bağlandığı fakat sakatlığı nedeniyle bıraktığı Rugby, Akira Kariya'nın da tutkusudur. Riku teklifsizce Akira'ya daha iyi nasıl koşabileceğine dair tavsiyeler verirken bulur kendini. Ve o anda Riku, bu spora duyduğu tutkunun hala ölmediğini, taktik ve gücün birleşmesi ile geleceğinin aydınlanmaya başladığını hisseder.

20. Senki Zesshou Symphogear XV

Senki Zesshou Symphogear XV

Stüdyo: Satelight

Kategori: Aksiyon, Bilimkurgu, Müzik

Konu: Serinin 5. sezonudur.

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları