Free! Take Your Marks Teaser Videosunda 4 Hikaye

28 Ekim'de vizyona girecek film için, 4 hikayenin konusu açıklandı.

Free! - Take Your Marks anime filminin resmi web sitesi bugün yeni bir teaser video yayınladı. Bu videodaki 4 hikayenin konusu Koç Sasabe (Hiroshi Yanaka) ve Amakata-sensei (Satsuki Yukino) tarafından anlatılıyor. 

Free! - Take Yours Marks animesinin resmi web sitesi ayrıca keyvisual, cast ve kadroyu ve filmde yer alan 4 hikayeyi de içeriyor. Free! - Take Yours Marks filmi, Free! -Timeless Medley filminin devam serisi. Filmin Mart ayında okuldan mezun olmakla uğraşan Haruka'nın etrafında döner. 

Film, karakterlerin geleceklerine dair atacakları ilk adımların öncesinde ve ilkbaharın ilk günlerinde gerçekleşen 4 hikayeyi ele alır.

  

#1 Unmei no Choice! (Fateful Choice!): Haruka, gelecek yıl üniversite hayatına başladığında yaşamak için bir yer aramak üzere Tokyo'ya gider. Koç Sasabe, Haruka'ya bir emlakçı önerir ancak Haruka oraya gittiğinde beklenmedik bir karakter ile karşılaşır. 

#2 Hitō no Cooling Down! (Cooling Down at the Secret Hot Spring!): Aiichirō ve Momotarō, Rin ve Sōsuke'ye mezuniyet hediyesi olarak ne vereceklerini düşünürler. En iyi hediyenin ne olduğunu bulmaya çalışırlarken Momotarō piyangoyu kazanır. 

#3 Kessoku no Butterfly! (United Butterfly!): Nisan ayından itibaren Iwatobi Lisesi Yüzme Kulübü Rei, Nagisa ve Gou'ya kalacaktır. Kulübe yeni üyeler toplamak için bir promosyon videosu hazırlayacaklardır ama... 

#4 Tabidachi no Eternal Blue! (The Eternal Blue of Journeys to Come!): Iwatobi Lisesi Yüzücü Kulübü üyeleri, Avustralya'ya gitmeden önce Rin'e veda etmek için sürpriz bir parti hazırlıyorlar.


kaynak: ann