Lookism Manhwası Anime Oluyor

Anime 4 Kasım'da prömiyer yapacak.

Lookism

Park Tae Jun'un Lookism isimli manhwasının anime olacağı duyuruldu. Anime adaptasyonu için bir tanıtım görseli ve tanıtım fragmanı yayınlandı. Tema şarkısı ATEEZ grubu tarafından seslendirilen anime serisi, Stüdyo Mir (DOTA: Dragon's Blood, The Witcher: Nightmer of the Wolf) tarafından 4 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak. 

Tanıtım Görseli Tanıtım Fragmanı

Komedi, aksiyon, doğaüstü türündeki manhwa Naver Webtoon'da ve LINE Manga'da yayınlanıyor. Manhwa'da dış görünüş ve materyalizm kavramları işleniyor.

  Özet

Park Hyun Suk; 17 yaşında, kısa boylu, kilolu, çekici olmayan bu yüzden zorbalığa uğrayan bir liselidir. Görünüşünden dolayı zorbalığa ve ayrımcılığa uğramaya alışkındır. Kendisine en çok zorbalık yapan Lee Tae Sung adındaki zorbadan kaçmak için başka bir okula transfer olmaya karar verir. Transfer olmadan birkaç gün önce Hyung Suk kendini başka bir bedenin içinde, eski tombul bedenine bakarken bulur. Yeni bedeni eskisinin aksiye zayıf, uzun ve çekicidir. Artık iki bedene sahip olan Hyung Suk transfer olduğu lisede, bu yeni bedenle önceki yaşamından çok farklı bir yaşama başlar ve bu yeni "ideal" bedenin sırrını çözmeye çalışır.

 

Kaynak: MAL