Gempak Starz Lisanslı Hoshi ni Negai o Antolojisi
Bir yıldıza dilediğim şey sendin.

Gempak Starz Lisanslı Nao Maita’nın Kısa Mangası Hoshi ni Negai o Antolojisi

Manga "Hoshi ni Negai o"nin yeni bölümünü içeriyor. 

Image

Malezyalı yayımcı Gempak Starz geçen Cuma Nao Maita’nın lisanslı mangası Hoshi ni Negai o’yu duyurdu, ve kitap Hajat Kepada Bintang başlığıyla yayınlanabilir. 

Gempak Starz mangayı açıklıyor;

Bir yıldıza dilediğim şey sendin.

İtiraf etmesinden ve hoşlandığı çocuk Natsume tarafından reddedilmesinden hemen sonra, Hayasaka Kanaou bir trafik kazasında öldü. Ama Kanaou yerleşmek için hala bitmemiş işleri vardı bu yüzden Natsume’ye hayalet olarak geri döndü. Birbirlerine dokunmak istiyorlardı, ama şimdi yapamıyorlardı. Ama birbirlerine olan aşkları güçleniyordu.

Bu kitap Maita’nın önceki kitabı olan Gempak Starz’da Lawang Penamat başlığıyla yayımlanan Sayonara Elevator’un özel baskısı. Yeni bir yan hikayenin anlatıldığı bölümün adı "Hoshi ni Negai o" (Hajat Kepada Bintang).  Eski kitapta olduğu gibi, kısa manga "Kimiga Kureta Kiseki" (Keajaiban Kau Beri), ve romantizm-korku hikayesi olan "Sayonara Elevator" (Lawang Penamat)’ın 3. Bölümünü içerir.

Image

Maita, Shogakukan’ın Ciao dergisindeki tüm kısa mangaları yayınladı. Shogakukan Sayonara Elevator’u 2010’da yayınladı, ve 2016 Haziran’da da Hoshi ni Negai o’yu yayınladı.

Maita 2012’de Age 12 mangasını başlattı, ve Shogakukan 30 Mart’da manganın 14. derlenmiş cildini yayınladı. Manga 2016 Nisan’da prömiyeri olan12-Sai: Chiccha na Mune no Tokumeki’ye ilham verdi. 2. Sezonun prömiyeri Ekim 2016’daydı.

Manga Nisan 2014’de ilk defa piyasaya çıkışında ve 2015’de ikinci defa piyasaya çıkışıyla zaten iki orijinal anime serisine ilham verdi. Her ikisi de Ciao dergisinin sayılarında toplandı. Manga 2015’de Ciao dergisinde iki DVD’ye dağıtılan live-action uyarlamasına da ilham verdi.

Kaynak: animenewsnetwork.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları